Sales alert! Ρούχα Ελλήνων σχεδιαστών με έκπτωση (Part 2)

Κάππη Μελίνα
Sales alert! Ρούχα Ελλήνων σχεδιαστών με έκπτωση (Part 2)

Είναι όλοι τους ξεχωριστοί με την δική τους, μοναδική ταυτότητα και ιστορία στο χώρο της μόδας. Αγαπάμε τα ρούχα τους για την αισθητική τους και τώρα είναι ευκαιρία να αποκτήσουμε τις δημιουργίες τους με έκπτωση!

 


Stelios Koudounaris

Λάτρης του μινιμαλισμού και των γεωμετρικών γραμμών ο Στέλιος Κουδουνάρης γνωρίζει πως να αποθεώνει την απλότητα. Maxi αιθέρια φορέματα σε έντονα, ζωηρά χρώματα, ολόσωμες φόρμες που κολακεύουν το σώμα και μανίκια με εντυπωσιακούς όγκους είναι μόνο μερικά από όσα αγαπάμε από εκείνον και μπορείτε να βρείτε σε έκπτωση στο eshop του. Ρούχα σχεδιαστικά με άποψη και χαρακτήρα! Δείτε στην gallery τις δικές μου επιλογές!



MIRO

Το σχεδιαστικό δίδυμο που ξέρει να παντρεύει τον ρομαντισμό με την δυναμικότητα. Στις συλλογές του θα βρείτε μεταλλιζέ φορέματα, θηλυκές διαφάνειες, χρωματιστές δαντέλες σε γραμμές και αποχρώσεις που σίγουρα θα φανταστείτε τον εαυτό σας μέσα σε αυτές! Όλα τους κομψά και από εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα. Οι MIRO από όταν έκαναν την εμφάνιση τους μέχρι και σήμερα μας εκπλήσσουν διαρκώς και μας κάνουν να αδημονούμε για τις δημιουργίες τους!



Parthenis

Ποιος είπε ότι οι απλές, λιτές γραμμές δεν έχουν ενδιαφέρον; Η Ορσαλία Παρθένη αποδεικνύει το αντίθετο! Ρούχα που κολακεύουν όλους τους σωματότυπους φίνο λινό, pure cotton, μαλλί και βελούδο είναι μόνο μερικές από τις υφές των ρούχων Parthenis. Όλα τους αντιπροσωπεύουν την ελληνική, minimal αισθητική του οίκου που αναβαθμίζει τα basics κομμάτια διατηρώντας παράλληλα την διαχρονικότητα τους!



Yiorgos Eleftheriades

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες ο Γιώργος Ελευθεριάδης έχει καταφέρει να ενώσει αρμονικά το αρσενικό με το θηλυκό, τις αυστηρές γραμμές με την ελευθερία, δημιουργώντας το απόλυτο ανδρόγυνο look! Οι συλλογές του είναι πάντα εκλεπτυσμένες, σύγχρονες, δυναμικές, γοητευτικές όπως οι γυναίκες που τον εμπνέουν και θέλει να φορούν τα ρούχα του. Ωδή στην θηλυκότητα του σήμερα!



Σε περιμένω στο Instagram μου εδώ!

ΧΧ



Διάβασε ακόμα: «Εκπτώσεις: Πώς θα αγοράσεις το ιδανικό jean παντελόνι για εσένα»