Αδυνατίστε χωρίς στερήσεις!

Αδυνατίστε χωρίς στερήσεις!

Νομίζω πως το πιο δύσκολο όταν κάποιος κάνει δίαιτα, είναι να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα!

Η λέξη δίαιτα, είναι από μόνη της στερητική. Δημιουργεί ένα αίσθημα άγχους, ενώ το μυαλό είναι κολλημένο στην έλλειψη τροφής που, πιστεύουμε, πως έχουμε. Σκεφτείτε το εξής απλό: όταν ακούτε τη λέξη «δίαιτα» ποια είναι η πρώτη σας αντίδραση; Σίγουρα όχι να χαμογελάσετε.

Η λύση. Απλή αλλά εντελώς αποτελεσματική: Αλλάξτε λέξη! Αλλάξτε συνήθειες, αλλάξτε τρόπο σκέψης, αλλάξτε φιλοσοφία ζωής και θα δείτε πως όλα μπορούν να γίνουν πολύ πιο εύκολα και χωρίς πίεση.

Αντί να πείτε «κάνω δίαιτα» και να μουτρώσετε, πείτε «κάνω τον εαυτό μου καλύτερο, ομορφότερο, πιο υγιή!». Όχι μόνο στους άλλους, αλλά κυρίως σε εσάς. Δεν κάνετε δίαιτα, κάνετε μικρά και σταθερά βήματα για να λάμψετε, μέσα και έξω. Και η σωστή, ισορροπημένη διατροφή, είναι το πρώτο από αυτά.

Μετά από αρκετές δοκιμές, εγώ προσωπικά έχω καταλήξει στα προϊόντα Fytro για την καθημερινή διατροφή μου. Χάρη στις φυτικές ίνες, τα περιορισμένα λιπαρά και θερμίδες, συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά αυτής ακριβώς της ισορροπημένης διατροφής που χρειάζομαι για να νιώθω καλά, να νιώθω δυνατή και γεμάτη ενέργεια! Είναι ιδανικά για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και ταυτόχρονα αναζητούν γευστικές εναλλακτικές προτάσεις.

Γιατί, κακά τα ψέματα, στο άκουσμα της φράσης «υγιεινή διατροφή» όλοι σκεφτόμαστε φαγητά άγευστα, νερόβραστα και «άχρωμα». Αν το ψάξετε όμως το θέμα, λίγο, όχι πολύ, αν αποφασίσετε να αλλάξετε τη ζωή σας και να αποκτήσετε υγιεινές συνήθειες που θα καλυτερεύσουν την ποιότητά της, τότε θα ανακαλύψετε πως ο κόσμος της υγιεινής διατροφής είναι πολύ πιο νόστιμος και απολαυστικός από όσο νομίζατε.

Συγκεκριμένα τα Fytro, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων τους, προσφέρουν διατροφικές προτάσεις για κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας. Για ένα ιδανικό ξεκίνημα, πίτυρο ή νιφάδες βρώμης, δημητριακά ολικής άλεσης, ακατέργαστη ζάχαρη ή μαύρη ζάχαρη για τον καφέ ή το τσάι. Για νόστιμα και ελαφριά γεύματα που μπορείτε να ετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα, οι επιλογές είναι πολλές: ζυμαρικά ολικής άλεσης, ρύζι με φλοιό, ρύζι καστανό, πλιγούρι αλλά και προϊόντα σόγιας. Επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε γευστικές και υγιεινές προτάσεις ακόμη και για snacks (που όλοι ξέρουμε πως είναι απαραίτητα τις ατελείωτες ώρες στο γραφείο). Ακαταμάχητες σοκολάτες, τραγανές ρυζογκοφρέτες και λαχταριστές μαρμελάδες, είναι μερικά από τα δικά μου αγαπημένα.

Πάρτε το λοιπόν απόφαση, δοκιμάστε τα υπέροχα αυτά φυτικά προϊόντα, αναμείξτε τα σε λαχταριστές συνταγές, συνδυάστε τα με συχνή άσκηση, και δείτε το σώμα και το πνεύμα σας να αλλάζουν και τη ζωή σας να γίνεται ομορφότερη από ποτέ!

Άλλαξε τρόπο ζωής!