Let's do it

Let's do it

Tρέχουμε τώρα! Και όταν λέμε τώρα, εννοούμε στις 10 Νοεμβρίου. Και οταν λέμε τρέχουμε, εννοούμε για καλό σκοπό. Τρέχουμε με την Wind running team για την ΕΛΕΠΑΠ και την ΦΛΟΓΑ

Για 3η χρονιά συμμετέχω σε αυτή την τεράστια προσπάθεια που κάνει η Wind που μαζί με εσάς, κάθε χρόνο τρέχουμε σε έναν αγώνα για όλους για έναν σκοπό. Να μαζέψουμε όσα χρήματα γίνεται περισσότερο και να βοηθήσουμε τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Σήμερα, στην παρουσίαση που έγινε στην ΕΛΕΠΑΠ, ένιωσα την ίδια συγκίνηση που νιώθω κάθε φορά όταν αντικρίζω μικρά ματάκια που σε κοιτάνε με εκείνο το διαπεραστικό βλέμμα αλλά και το χαμόγελο στα χείλη.

Μεγάλη χαρά να προσφέρεις. Αυτό πιστεύω για αυτή την προσπάθεια αλλά και για κάθε προσπάθεια που κάνουμε όλοι όταν έχουμε διάθεση να βοηθήσουμε τον διπλανό μας!

Σήμερα με ρώτησε κάποιος για το τι με κάνει να παίρνω μέρος για 3η φορά και η απάντησή μου ήταν η εξής: Eίναι πολύ σημαντικό να τηρείς μία υπόσχεση που έχεις δώσει. Υπόσχεση απέναντι στον εαυτό σου και απέναντι σε αυτά τα παιδιά.

Σε κάνει να αισθάνεσαι καλά όταν τηρείς τον λόγο σου! Και ο λόγος είναι λόγος!

Θα τα πούμε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Μέχρι τότε να σας ευχηθώ καλή προσπόνηση!