Απλώς, δε σε γουστάρει

Απλώς, δε σε γουστάρει

Πόσο πιο απλό και κατανοητό μπορεί να γίνει από την παραπάνω φράση; Όλα μπορούν να γίνουν πιο εύκολα, αρκεί να ανοίξουμε τα μάτια μας και να δούμε όσο μπορούμε πιο αντικειμένικά αυτή την υποκειμενική πραγματικότητα που ζούμε

Πιστεύω πως, οι περισσότερες έχετε δει την συγκεκριμένη ταινία. Και αφού την είδατε, θα είπατε στον εαυτό σας: " Πόσο διαφορετικές είμαστε από τους άντρες; Πόσο διαφορετικά σκεφτόμαστε; Πόσο διαφορετικά αντιδρούμε; Πώς η λογική καθορίζει τη ζωή τους σε αντίθεση με τη δική μας που είναι γεμάτη από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα;

Και μπορεί και να είναι έτσι. Εμείς είμαστε πιο συναισθηματικές, πιο τολμηρές κάποιες φορές, πιο ονειροπόλες, πιο ευάλωτες, αλλά και πάλι η ουσία είναι μία: Όταν κάποιος δείχνει με τις πράξεις του ή με τα λόγια του πως δεν σε θέλει, μείνε εκεί. Μην πας παρακατω. Μην ψάξεις να βρεις ούτε που φταίς, ούτε τι λάθος έκανες.

ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Δεν είσαι ο τύπος του, δεν είσαι αυτό που θέλει στη ζωή του. Δεν είσαι όλα αυτά που θα ήθελες ή που πίστευες εσύ πως θα ήσουν.

Αντί να μείνεις όμως σε αυτό, κλαίς, χτυπιέσαι, ψάχνεις να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την κατάσταση και τελικά, καταλήγεις για άλλη μία φορά να μην βρίσκεις ανταπόκριση γιατί απλώς, ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.

Προσπάθεια στην προσπάθεια, απόρριψη στην απόρριψη, περνάει ο καιρός, περνάνε οι μέρες, οι ευκαιρίες, περνάει και ο έρωτας της ζωής σου από δίπλα σου και δεν τον βλέπεις και κάποια στιγμή, αφού ανακαλύψεις πως κουράστηκες να διανύεις χιλιόμετρα, να μην βρίσκεις ανταπόκριση, θα πεις άλλο ένα ψέμα στον εαυτό σου πως:"αφού δεν με ήθελε, γιατί δεν μου το είπε από την πρώτη στιγμή;"

ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ! Εύκολο να το καταλάβεις, αρκεί να δεις αυτό που θα σου δείξει και να ακούς αυτά που θα σου πει!