Τι δώρο θέλεις να σου φέρει ο Άγιος Βασίλης;

Τι δώρο θέλεις να σου φέρει ο Άγιος Βασίλης;

Ο Άγιος Βασίλης υπάρχει. Υπάρχει και κάνει τα παιδιά χαρούμενα, φέρνει δώρα, χαρά,χρώματα, φαντασία, μαγεία

Ο Άγιος Βασίλης είναι η αγαπημένη φιγούρα όλων μας. Χαμογελαστός, στρουμπουλός, με ροδαλό χρώμα στα μάγουλα, νιώθεις πως, η αγάπη του δεν μπορεί να τελειώσει ποτέ! Για κανένα παιδί, για κανένα μεγάλο.

Είναι εκείνος που προσμένεις να έρθει, προσμένεις να σε αγκαλιάσει, να σε κοιτάξει μέσα από τα γυαλιά του και να σου πει:« Χρόνια πολλά Νίκη, Βασιλική, Γιώτα, Μαρία, Ευγενία, Κωσταντίνα...! Αυτή η χρονιά έχει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για σένα!»

Και μπορεί κάποιοι, να μην πιστεύουν πως υπάρχει Άγιος Βασίλης, στη φαντασία και στη σκέψη μας όμως, θα υπάρχει για πάντα.

Θα είναι εκεί να σου θυμίζει τα παιδικά σου χρόνια, το πόσες φορές ξαγρύπνησες για να τον δεις, το πόσες φορές ευχήθηκες να σου φέρει ότι είχες ζητήσει, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως κάθε φορά που τον φέρνεις στο μυαλό σου, νιώθεις πως έχει εκείνη τη δύναμη να κάνει τον κόσμο καλύτερο και σίγουρα πιο χαμογελαστο!

Ο Άγιος Βασίλης υπάρχει λοιπόν. Μπορεί στη σκέψη, στη φαντασία, στην καρδιά, στην ψυχή, κάπου όμως υπάρχει.

Και το δώρο που εσύ ζητάς να στο φέρει! Μην ψάξεις να βρεις τον τρόπο. Έτσι και αλλιώς δεν είναι δική σου δουλειά. Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιστέψεις πως, ότι μπορείς να φανταστείς, μπορεί και να πραγματοποιηθεί!