Θαυμάσιες γιορτές ήταν και πέρασαν

Θαυμάσιες γιορτές ήταν και πέρασαν

Επεράσαμε όμορφα και τι καλύτερο από το να έχεις όμορφες στιγμές!

Ξεκουράστηκες, διασκέδασες, πέρασες χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάς, γαλήνεψε η ψυχή σου, εκτίμησες την ηρεμία και την ησυχία σου, έγινες ξανά παιδί και γέμισες το μυαλό σου με πολύτιμες στιγμές για να είσαι ακόμα πιο ευτυχισμένη!

Για να περάσεις τελικά καλά, αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να τα βλέπεις όλα καλά! Ακόμα και τα περίεργα, τα απρόσμενα, να τα καλοδέχεσαι και να διασκεδάζεις μαζί τους. Να είσαι ήρεμη, θετική, δοτική και διατεθημένη να φτιάξεις και τη διάθεση των άλλων άμα χρειαστεί.

Οι στιγμές, φτιάχνουν τη ζωή μας. Καθορίζουν την ποιότητα με την οποία ζούμε και μόνο εσύ αποφασίζεις αν αυτό που θα ζήσεις θα είναι καλό ή όχι τελικά!

Μέχρι στιγμής, έχω ακούσει από όλους, μόνο γλυκά λόγια για τις γιορτές που πέρασαν. Βλέπω χαρούμενα πρόσωπα, ξεκούραστες φατσούλες, γεμάτοι όλοι από οικογενειακές αναμνήσεις με μπόλικες δόσεις ύπνου, φαγητού και αγκαλιάς!

Η διαφορά του πέρυσι με φέτος, δεν έχει να κάνει με το αν έκανες καλύτερες διακοπές! Για σκέψου... Τα ίδια έκανες, στα ίδια μέρη πήγες, με τους ίδιους ανθρώπους άλλαξες χρόνο... απλά φέτος άλλαξες διάθεση. Πήρες απόφαση πως θα περάσεις καλά. Εκτίμησες περισσότερο τη γαλήνη σου και κατάλαβες πως μόνο εσύ μπορείς μία στιγμή να την ζήσεις χαρούμενα ή να την ζήσεις μίζερα!

Καλή χρονιά να έχουμε λοιπόν! Γιατί το 2014 οι καλές στιγμές είναι πολλές!