Το πρώτο ταξίδι με τη μητέρα μου

Το πρώτο ταξίδι με τη μητέρα μου

Τελικά, είναι ωραίο να περιμένεις ο χρόνος να σου δώσει όσα σου στέρησε στο παρελθόν. Είναι ωραίο να απολαμβάνεις τις στιγμές που έρχονται στη ζωή σου και να μην τις αφήνεις να φύγουν με αδικαιολόγητες δικαιολογίες!

Μετά από πολλά χρόνια, ήρθε τελικά ένα ταξίδι απρόσμενο αλλά και καλοδεχούμενο, με μία παρέα που δεν πίστευα ότι μπορεί και να κατάφερνα κάποια στιγμή να πάω!

Τη μητέρα μου!

kolaz2

Ενα ταξίδι που ξεκίνησε για 2, έγινε για 4 και τελικά το απολάυσαμε 3!

Στο Μιλάνο, έχω ταξιδεύψει αρκετές φορές για δουλειά. Και ακριβώς επειδή έχω ταξιδέψει για δουλειά ( είτε σε κάποιο studio φωτογράφησης θα την έβγαζα είτε σε κάποια έκθεση με ρούχα για παραγγελίες ) δεν το έχω απολαύσει με ηρεμία!

Από την άλλη, δεν πίστευα πως, η μητέρα μου, που τόσα χρόνια την έχω ζήσει και μέσα από τη δουλειά της, θα ερχόταν η στιγμή που θα έλεγε ναι σε μία τέτοια βόλτα!!!!

Δεν χάνεις λοιπόν ποτέ μία τέτοια ευκαιρία όταν σου δίνεται, παρά λες ναι και εύχεσαι απλά να επαναληφθεί για να αναπληρώσεις κάποιες ώρες μαζί με έναν άνθρωπό που αγαπάς και που το μόνο που ζητάς είναι να απολαύσει και εκείνος μία ζωή που δεν έζησε, μία ζωή που ενώ του ανήκει, δεν τολμά να πιστέψει πως δικαιούται, για να ζήσει ότι θέλει, όπως το θέλει, γιατί πολύ απλά, έχει όλες τις δυνατότητες!

Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι και χαίρομαι που το έζησα!