Η επιτυχία των 90'ς επιστρέφει

Η επιτυχία των 90'ς επιστρέφει

Τραγουδιστές κάνουν come back, ταινίες που είχαμε ξεχάσει ξαναπαίζονται και όλοι εμείς θυμόμαστε τα χρόνια εκείνα που οι εποχές ήταν καλύτερες

Και ξαφνικά άρχισαν τα παλιά να ξαναέρχονται στην επιφάνεια και να λησμονούμε αγαπημένους και διάσημους φίλους που κάποτε μας έκαναν συντροφιά στα όνειρά μας και στα εφηβικά μας χρόνια.

Σχοινάς, Γαρμπή, Χαριτοδιπλωμένος, Καλλίρης, Αντύπας, Καρράς, Αντζελα Δημητρίουν και πόσοι ακόμα με το που ξαναεμφανίστηκαν στη σκηνή, έκαναν και τη διαφορά στη νύχτα.

Σα να να έβλεπε ο κόσμος ένα φίλο που είχαν περάσει μαζί καλά στο παρελθόν και μόνο καλά είχε να θυμάται!

Σα να έχουμε όλοι ανάγκη από κάτι παλιό αλλά γνώριμο με ωραίες μυρωδιές και αναμνήσεις ενός καλού και γοητευτικού κόσμου!

Βλέπεις ελληνικές ταινίες του '80 και γελάς με αστεία που μπορεί και να μην είναι του γούστου σου, αλλά σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό.

Σα να σε ενοχλεί οτιδήποτε είναι από τη σημερινή εποχή και ψάχνεσαι για κάτι που θα σε κάνει να την ξεχάσεις.

Προχτές, είδα τρέιλερ στο Mega με παλιές και αγαπημένες ταινίες που θα παίζονται κάθε Σάββατο βράδυ.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και δεν είναι πως τις ταινίες αυτές δεν τις έχεις δει και ξαναδεί πολλές φορές ή δεν μπορείς να τις νοικιάσεις από ένα βίντεο κλάμπ.

Είναι που ξέρεις πως όλοι προφανώς έχουν την ίδια ανάγκη με εσένα! Ανάγκη για ωραίες αναμνήσεις, ανάγκη για αλλαγή στις σκέψεις σου και κυρίως ανάγκη για ένα καλύτερο και πιο απλό κόσμο.

Και όσο δεν το βλέπεις στην πραγματικότητα να έρχεται, όσο βλέπεις την αγριότητα να μεγαλώνει, τόσο περισσότερο η επιθυμία σου για ωραίες αναμνήσεις - εικόνες γίνεται μεγαλύτερη, με την ελπίδα ότι αν το δουν πολλοί, αν είναι πολλοί εκείνοι που θα επιθυμίσουν εκείνα τα χρόνια, μπορεί αν όχι να γυρίσουμε πίσω στο χρόνο, να προσπαθήσουμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο απλή, πιο ρομαντική και πιο αισιόδοξη από μόνοι μας.

Όπως κάναμε και τα χρόνια εκείνα...

Δυναμώστε... Και μην αντιστέκεστε....