Έχετε μόνο 5 λεπτά να περιποιηθείτε το πρόσωπό σας; Δείτε το απόλυτο μυστικό λάμψης!

Έχετε μόνο 5 λεπτά να περιποιηθείτε το πρόσωπό σας; Δείτε το απόλυτο μυστικό λάμψης!

Όσο και να το θέλουμε, οι γυναίκες του σήμερα δεν έχουμε χρόνο για να περιποιηθούμε τον εαυτό μας. Κι όμως, τελικά μέσα από τη συνάντησή μου με μία από τις πιο καταξιωμένες facalists στον κόσμο, δεν χρειάζεται να διαθέτεις πολύ χρόνο για να φροντίσεις την επιδερμίδα σου, αρκούν μερικές έξυπνες κινήσεις και η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων ομορφιάς!

Αυτό έμαθα μιλώντας με την Anastasia Achilleos, την διάσημη facialist και Πρέσβειρα της Olay, η οποία ήρθε στην Ελλάδα και είχα την χαρά την συναντήσω και να μάθω πολύτιμα μυστικά ομορφιάς! "Μπορεί να είναι δύο λεπτά ή μπορεί να είναι πέντε λεπτά- δεν χρειάζεται περισσότερο για να δείχνεις στα καλύτερά σου, αρκεί να αφιερώνεις αυτό τον λίγο χρόνο στον εαυτό σου, κάθε μέρα", λέει η Anastasia στο video και μου αποκάλυψε τον άσσο που κάθε γυναίκα μπορεί να κρύβει στο μανίκι της: τη νέα Olay Total Effects CC Cream, μία έξυπνη κρέμα που τα κάνει όλα, με μία κίνηση: ενυδάτωση, λάμψη, ομοιόμορφο τόνο, αντιγήρανση, σύσφιγξη, μείωση των πόρων και αντηλιακή προστασία!

Στη διάρκεια αυτής της πολύ ενδιαφέρουσας συνέντευξης η Anastasia μου έδειξε πώς μπορούμε μέσα σε 5 λεπτά να δείχνουμε λαμπερές σα να έχουμε περιποιηθεί το πρόσωπό μας για 1 ολόκληρη ώρα- το δοκίμασα και, πιστέψτε με, κάνει δουλειά! Αλλά και πώς θα απλώσουμε σωστά την Olay Total Effects CC Cream ώστε να δείχνουμε φυσικά λαμπερές και φρέσκες!

Anastasia Achilleos: Η αγαπημένη facialist των stars μας αποκαλύπτει μυστικά λάμψης! from Queen on Vimeo.