Stand up for U 2016 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Βιβή Αγγελάκη
Stand up for U 2016 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

11 καλλιτέχνες , με πρωτοβουλία του Γιώργου Χατζηπαύλου, ενώνουν τις δυνάμεις και το ταλέντο τους στο μεγαλύτερο Stand up Comedy event της χρονιάς. Στόχος τους, να ενισχύσουν το έργο της UNICEF και να χαρίσουν χαμόγελο και ελπίδα σε παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Το Stand up for U έχει γίνει πλέον θεσμός. Ο φιλανθρωπικός μαραθώνιος κωμωδίας με προσκεκλημένους τους κορυφαίους stand up κωμικούς από την Ελλάδα και την Αγγλία, διοργανώνεται για τρίτη χρονιά στις 13 και 14 Μαΐου 2016.

Η ιδέα ξεκίνησε πρόπερσι από τον Γιώργο Χατζηπαύλου και την ανάγκη του να προσφέρει ελπίδα αλλά και έμπρακτη στήριξη στα παιδιά. Το εγχείρημά του υποστηρίχθηκε θερμά από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και από πολλούς κωμικούς. Ο ίδιος, σε παλαιότερη συνέντευξή του, είχε δηλώσει: «Σκεφτόμουν ότι τα παιδιά είναι οι πιο αδύναμοι πολίτες του κόσμου και εξαρτώνται από εμάς. Πρέπει σε μόνιμη βάση να κάνουμε κάτι για εκείνα. Όταν έμαθα πόσα παιδιά βοηθήσαμε την πρώτη χρονιά μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, έκανα τον πιο γλυκό ύπνο στη ζωή μου».

Διαβάστε περισσότερα στο: culturenow.gr