Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Παύλος Κυριάκης στα Nights of Gastronomy στην Κρήτη

Νέλλη Καλαμαρά
Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Παύλος Κυριάκης στα Nights of Gastronomy στην Κρήτη

Ο νέος γαστρονομικός θεσμός Nights of Gastronomy συνεχίζει την πορεία του με τον πολυβραβευμένο Παύλο Κυριάκη να βρίσκεται στο Nana Princess στις 19 Σεπτεμβρίου.

Ο σεφ Παύλος Κυριάκης δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις, καθώς η λαμπρή καριέρα του και τα εντυπωσιακά πιάτα του μιλούν από μόνα τους, ενώ φέτος κέρδισε και το πρώτο του αστέρι Michelin, διευρύνοντας έτσι τον αριθμό των Ελλήνων σεφ που κατέχουν την κορυφαία αυτή διεθνή διάκριση. Στις 19 Σεπτεμβρίου λοιπόν ο σεφ θα βρεθεί στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στο πανέμορφο Nana Princess, προκειμένου να λάβει μέρος στο νέο γαστρονομικό θεσμό Nights of Gastronomy και να χαρίσει μία βραδιά υψηλών γευστικών αξιώσεων στους παρευρισκόμενους.

Τηνιακή «καρμπονάρα», sushi «χωριάτικη σαλάτα» και πυρηνική πολυτέλεια στο νησί των ανέμων

Asimakis-Chaniotis_Dish_01.jpg

Τα “Nights of Gastronomy” συνεχίζουν δυναμικά στο Nana Princess έπειτα από την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου κύκλου. Η νέα πρωτοβουλία του 5* resort αφορά σε μια σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένων στη γεύση, συμπράττοντας με αναγνωρισμένους σεφ και εμπλουτίζοντας τη γαστρονομική ταυτότητα του ξενοδοχείου. Στις 7 Αυγούστου, το εστιατόριο Eternal Blue φιλοξένησε τον βραβευμένο με 1 αστέρι Michelin Chef Ασημάκη Χανιώτη, Executive Chef του εστιατορίου Pied à Terre στο Λονδίνο, ο οποίος δημιούργησε ένα εξαιρετικό μενού αποκλειστικά για αυτή τη μοναδική βραδιά. Το μενού του Ασημάκη Χανιώτη άντλησε έμπνευση από τον βυθό της θάλασσας, συνδυάζοντας με ξεχωριστό τρόπο ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις. Οι επισκέπτες του Nana Princess είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία, στον μαγευτικό χώρο του Eternal Blue, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο απέραντο γαλάζιο της κρητικής θάλασσας και της παραλίας του ξενοδοχείου.

Clair de Lune: Προσεγμένη μεσογειακή κουζίνα και απίθανα cocktails με την Ακρόπολη… στο πιάτο μας!

Eternal-Blue-1.jpeg

Τα “Nights of Gastronomy” συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο λοιπόν με τον βραβευμένο με 1 αστέρι Michelin Chef Παύλο Κυριάκη, Executive Chef του The Ziller’s Roof Garden Restaurant, στον τελευταίο όροφο του The Zillers Boutique Hotel στο κέντρο της Αθήνας. Ο Παύλος Κυριάκης, με την εκτενή εμπειρία του σε εστιατόρια εντός και εκτός Ελλάδας και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα, έρχεται στο Nana Princess για να χαρίσει στους επισκέπτες του ξενοδοχείου μια μαγευτική εμπειρία γεύσης.

Asimakis-Chaniotis_Dish_03.jpg

Η επιτυχημένη πρεμιέρα του νέου θεσμού “Nights of Gastronomy” δημιουργεί προσδοκίες για το κοινό και αφήνει υποσχέσεις μέσα από σημαντικές συμπράξεις με εξέχουσες προσωπικότητες της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής, ενώ το Nana Princess του Ομίλου Καράτζη συνεχίζει να προσβλέπει στην αξέχαστη εμπειρία μέσα από μια πολυτελή διαμονή σε συνδυασμό με ένα ταξίδι γεύσεων.