Ένα διαφορετικό lunch menu ιδανικό για απαιτητικούς ουρανίσκους στο κέντρο της πόλης

Νέλλη Καλαμαρά
Ένα διαφορετικό lunch menu ιδανικό για απαιτητικούς ουρανίσκους στο κέντρο της πόλης

Το εμβληματικό Milos Athens δίνει άλλον αέρα στις επαγγελματικές, και όχι μόνο, συναντήσεις μας στο κέντρο της Αθήνας με το νέο business lunch menu του.

Το Milos Athens, το εμβληματικό εστιατόριο του Κώστα Σπηλιάδη, που έβαλε τη δική του σφραγίδα στην ελληνική γαστρονομική σκηνή από το 2004 που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του και έγινε εκ νέου talk of the town όταν μεταφέρθηκε στο ισόγειο του ομώνυμού του ξενοδοχείου το 2021, δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Το πολυβραβευμένο restaurant concept, που πλέον αριθμεί 10 εστιατόρια ανά τον κόσμο, μόλις αποφάσισε να κάνει τα μεσημέρια μας πολύ πιο ενδιαφέροντα και σίγουρα πολύ πιο γευστικά.

Ένα νέο μπιστρό με θέα Ακρόπολη ετοιμάζεται να κάνει τις μπάμιες το νέο must πιάτο της πόλης

salmon_milos.jpg

Μόλις ανακοίνωσε λοιπόν το νέο του business lunch menu, που μας δίνει την ευκαιρία να κακομαθαίνουμε τον ουρανίσκο μας με εξαίσιες γεύσεις και σε fix τιμή. Πιο συγκεκριμένα, το νέο αυτό μενού είναι διαθέσιμο από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα και στην τιμή των 48€, προσφέροντας πολλές διαφορετικές επιλογές σε πρώτο, κυρίως και γλυκό, ώστε να μην μας κουράσει όσες φορές και αν αποφασίσουμε να το τιμήσουμε.

Ο Άγγελος Μπακόπουλος φέρνει τη fine comfort κουζίνα του στο Παγκράτι στην πιο funky εκδοχή της

octopus_milos.jpg

Μεταξύ των επιλογών μας ξεχωρίζουν η Κυθηραϊκή Κακαβιά, η ψητή σουπιά με ριζότο από το μελάνι της, ο βιολογικός σολομός ταρτάρ, το ψητό χταπόδι Λήμνου με φάβα Σαντορίνης, καθώς και το διαχρονικά αγαπημένο λαυράκι σε κρούστα αλατιού, ενώ μια ξεχωριστή θέση διεκδικούν η παραδοσιακή καρυδόπιτα με τα σπιτικά παγωτά που τη συνοδεύουν.

milos.jpg

Η επιτυχία της απέριττης ελληνικής κουζίνας των εστιατορίων Milos βασίστηκε στην απλή ιδέα πως όταν έχεις άριστες πρώτες ύλες, δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε εντυπωσιακές τεχνικές για να προσφέρεις μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Έτσι, τα εστιατόρια Milos, καταφέρνουν να τιμούν καθημερινά με τον καλύτερο τρόπο τις ελληνικές γαστρονομικές παραδόσεις, σερβίροντας τα φρεσκότερα ψάρια και θαλασσινά της Μεσογείου σε πιάτα που αποθεώνονται από τους foodies ανά τον κόσμο, και όχι μόνο.

Info: Κολοκοτρώνη 3-5, Αθήνα, 2166003320