Opera Chaotique: Καμπαρέ, Jazz και Όπερα σε μία παράσταση

Opera Chaotique: Καμπαρέ, Jazz και Όπερα σε μία παράσταση

Ταξιδέψτε στον μαγικά χαοτικό και ρομαντικά παρανοϊκό κόσμο των Opera Chaotique, κάθε Τετάρτη στο Faust.

Μετά τις εμφανίσεις τους στην Ευρώπη (Βερολίνο, Βαρκελώνη, Βελιγράδι), οι Opera Chaotique επιστρέφουν στην Αθήνα και παρουσιάζουν στο Faust την διεστραμμένη τους οπτική πάνω στο Καμπαρέ, τη Jazz και την Όπερα.

Κάθε Τετάρτη στο Faust περιμένουμε το απρόβλεπτο. Μια παράσταση που συνδυάζει διαφορετικά είδη μουσικής όπως Opera, Jazz, Cabaret, Musical και άλλα, όλα μέσα από μια κωμική ιστορία ένα συνδυασμό με αυτοσχεδιασμούς και στιγμιαία αλληλεπίδραση με το κοινό που ήδη κέρδισε την εύνοια του Βερολινέζικου τύπου και όχι μόνο.

Μέσα σε τρεις πράξεις ο Δον Ζουάν και η Κάρμεν, το Φάντασμα της Όπερας ο Figaro, o Bukowski και οι κουτσομπόλες της Όπερας μπλέκουν σε περιπέτειες και πρωταγωνιστούν σε μια σουρεαλιστική κωμικοτραγική ιστορία. Από την Όπερα του 18ου και 19ου στην γένεση της Τζαζ στη Νέα Ορλεάνη στις απαρχές του 1900, ως τα Βερολινέζικα Καμπαρέ της δεκαετίας του '20 και '30 και με πρωτότυπες συνθέσεις των Opera Chaotique.

Members: Tenorman : Vocals / Piano & Mystery Voodoo Drummer : Drums & Tricks

Στην παράσταση "A Jazz up Opera show" θα ακουστούν και συνθέσεις τους από επερχόμενο cd (μελοποίηση ποιημάτων του Charles Bukowski) "Poems of a Dirty Old Man".
Μαζί τους κάθε φορά καλεσμένοι από το χώρο της Όπερας, της Κλασσικής Μουσικής και του Χορού.

7 Δεκεμβρίου: Λητώ Μεσσήνη - Soprano
14 Δεκεμβρίου: Ελένη Σωτηρίου - Mezzo Soprano
21 Δεκεμβρίου: Στάυρος Παργινός - Cello
28 Δεκεμβρίου: Μαργαρίτα Αμαραντίδη – Χορός

Τετάρτη: 22.00
Είσοδος 8 ευρώ

Faust
Αθηναΐδος 12, Μοναστηράκι