Ε ναι: Ο Jude Law επιστρέφει στο σινεμά κι εμείς είμαστε -το λιγότερο- ενθουσιασμένες

Γωγώ Φούντα
Ε ναι: Ο Jude Law επιστρέφει στο σινεμά κι εμείς είμαστε -το λιγότερο- ενθουσιασμένες

Η νέα του ταινία Spy (trailer) θα σας κάνει να τον αγαπήσετε ακόμα περισσότερο

Mπορεί ο Brad Pitt να έχει θεωρηθεί από πολλούς, και κυρίως πολλές, ο απόλυτος άντρας του Hollywood, αλλά για εμάς τα πιο ευαίσθητα κορίτσια, που τον θέλουμε τον Ευρωπαίο τον εραστή, υπάρχει ένα άλλο αγόρι, που κάποτε στοίχειωσε, και στοιχειώνει ακόμα τα όνειρά μας!

bulls-vygw-jude-law1 c81d5

Το αγόρι αυτό έχει βρετανική προφορά, έξυπνα μπλε ματάκια, και το πιο ωραίο χαμόγελο του κόσμου. Ναι φυσικά και αναφερόμαστε στον Jude Law o oποίος εκτός από όλα τα παραπάνω, είναι επίσης άτακτος, έχει αρκετά παιδιά με διαφορετικές γυναίκες, και είναι αυτό που λέμε σε απλά ελληνικά... μπερμπάντης! Βασικά εμάς καθόλου δεν μας χαλάει αυτό, γιατί δε σκοπεύουμε να το πάμε σοβαρά μαζί του στο άμεσο μέλλον.

MV5BMTgzODYyODAxOV5BMl5BanBnXkFtZTYwMzY4OTY2. V1 SX640 SY720  01573

Και πού είναι τόσο καιρό το αγόρι αυτό; Γιατί δεν το βλέπουμε σε ταινίες; Γιατί θα πρέπει κάθε φορά που θα θέλουμε να τον απολαύσουμε να κινείται, να μιλάει και να φιλάει, να βλέπουμε το Alfie και το Closer; Και εντάξει, από paparazzi με τις κατά καιρούς σχέσεις του, δεν έχουμε κανένα παράπονο, το συνηθίσαμε πια ότι αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα, ίσως και πιο συχνά! Μα ούτε μία ταινία; Aν εξαιρέσεις φυσικά το Black Sea, το οποίο ήταν πολύ βαρύ για τα γυναικεία γούστα-εμείς βέβαια το είδαμε-. Και καλά έκανε θέατρο τόσο καιρό, αλλά εμείς που δεν μένουμε στο Λονδίνο που θα τον απολαύσουμε;

article-1265380743421-01AED3C90000044D-506468 466x310 618f3

Λοιπόν σας έχουμε καλά νέα, διότι ο David Jude Heyworth Law, όπως είναι το πλήρες όνομά του, επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη και μάλιστα σε κωμωδία! Συγκεκριμένα, πρωταγωνιστεί στην ταινία Spy, μαζί με τον Jason Staham και την Melissa McCarthy η οποία βγαίνει στους κινηματογράφους αυτή την Πέμπτη, και αν κρίνουμε από τα trailer μάλλον θα είναι ξεκαρδιστική!

600full-jude-law e2496
jude-law-sherlock-holmes-premiere-646x1024 dad48

Και για να είμαστε ειλικρινείς, ανυπομονούμε να δούμε το αγόρι μας, σε μία καθαρόαιμη κωμική ταινία-γιατί να διευκρινίσουμε ότι τον θεωρούμε καταπληκτικό ηθοποιό-για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας. Όχι ότι δεν μας άρεσε στο Mind Games για παράδειγμα, εκεί ήταν όντως συγκλονιστικός, αλλά περιμένουμε πώς και πώς κάτι νέο και εντελώς διαφορετικό από τον αγαπημένο μας Βρετανό.

closer-julia-roberts-e-jude-law-a84fb 5ecfd
dan e1267

Γιατί βρε παιδιά, δεν ξέρουμε πώς να σας το πούμε, αλλά είναι πολύ σπάνιο να συναντάς όμορφο, ταλαντούχο, που να μη φοβάται να τσαλακωθεί-υποδύθηκε τον Watson στο Sherlock Holmes αν θυμάστε- και παράλληλα να παραμένει γοητευτικός και σέξι! Τι πειράζει που η κοιλίτσα του έχει κάπως μεγαλώσει-εντάξει πάει στα 43 πια-και τα μαλλάκια έχουν αραιώσει; Εμείς δε χορταίνουμε να ακούμε τη βραχνή του φωνούλα να τραβάει τις λέξεις in... english style. Jude μας έλειψες!

DR-WATSON-dr-john-h-watson-11360716-1920-1080 0b829
JudeLaw 1fbd7