Το τελικό, επικό, trailer της τελευταίας ταινίας του Harry Potter

Το τελικό, επικό, trailer της τελευταίας ταινίας του Harry Potter

Η τελευταία ταινία του διασημότερου μάγου όλων των εποχών, «Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 2» απέκτησε το επίσημό της trailer, κάνοντας εκατομμύρια σαγόνια ανά τον κόσμο να πέσουν στα πατώματα.

Όλα τα καλά πράγματα κάποτε τελειώνουν, ακόμα και αυτά που έρχονται από άλλους, μαγικούς κόσμους, και κάπως έτσι έφτασε και η ιστορία του Harry Potter, του μικρού μάγου που μεγάλωσε -μαζί με- μια ολόκληρη γενιά, στο τέλος της. Η τελευταία ταινία του Harry Potter είναι πλέον γεγονός μιας και μόλις χτες κυκλοφόρησε το επίσημό της trailer, για να μας δώσει μια γεύση του τι θα έχουμε να περιμένουμε στις 15 Ιουλίου. Και μετά την παρακολούθηση αυτού του 1ος λεπτού και 54ων δευτερολέπτων, η 15η Ιουλίου φαντάζει απελπιστικά μακριά.

Όπως ακριβώς και το αντίστοιχο βιβλίο, το trailer του Deathly Hallows είναι γεμάτο δράση και συγκίνηση, και τα δύο στον υπερθετικό βαθμό, στα όρια του έπους. Τα δύο στρατόπεδα των μάγων, η φωτεινή και η σκοτεινή πλευρά, συναντιούνται για την τελειωτική μάχη που θα κρίνει το μέλλον του μαγικού κόσμου, και ο Harry έρχεται αντιμέτωπος με τη μοίρα του και τον μεγαλύτερο εχθρό του, τον Λόρδο Βόλντεμορτ, σε μια σύγκρουση όπου μόνο ο ένας από τους δύο μπορεί να επιβιώσει.

Γρήγορο μοντάζ, εντυπωσιακά εφέ, πλούσια, σκοτεινά χρώματα, «ενήλικη» σκηνοθεσία και έντονες συγκινησιακά σκηνές, δημιουργούν ένα trailer που κόβει την ανάσα και προκαλεί ανατριχίλες ακόμα και στους λιγότερο φανατικούς –αν υπάρχουν.