Πώς να σκοτώσετε τα αφεντικά σας

Πώς να σκοτώσετε τα αφεντικά σας

Μια νέα ταινία με τίτλο «Horrible Bosses», θα κάνει πολύ κόσμο να ταυτιστεί με τους πρωταγωνιστές αλλά και να μείνει έκπληκτος με την «άλλη πλευρά» της Jennifer Aniston.

Τρία απαίσια αφεντικά βρίσκουν σάρκα και οστά στα πρόσωπα των Jennifer Aniston, Kevin Spacey και Colin Farrell, μόνο και μόνο για να κάνουν μαύρες τις ζωές τριών υπαλλήλων, αντίστοιχα, του Jason Bateman, του Charlie Day και του Jason Sudeikis. Η ορθοδοντικός της Aniston παρενοχλεί σεξουαλικά τον βοηθό της (Day), το ανώτερο διοικητικό στέλεχος του Spacey σαμποτάρει διαρκώς την καριέρα του υπαλλήλου του (Bateman) και το γλοιώδες αφεντικό του Farrell φέρνει μονίμως σε δύσκολη θέση τον χαρακτήρα του Sudeikis.

Όταν τα πράγματα φτάνουν στο απροχώρητο, οι τρεις φίλοι και απελπισμένοι εργαζόμενοι αποφασίζουν να κάνουν κάτι απολύτως λογικό, που σίγουρα έχει περάσει από τα μυαλά όλων, κάποια στιγμή στη ζωή μας. Να σκοτώσουν τα αφεντικά τους.

Αυτό είναι σε γενικές γραμμές το σενάριο της νέας, μαύρης, κωμωδίας «Horrible Bosses», που θα βγει στις αίθουσες στις 8 Ιουλίου, η οποία υπόσχεται σπαρακτικά γέλια, από το trailer και μόνο. Και, φυσικά, αποκαλύπτει μια υπερβολικά σέξι πλευρά της Aniston, στα όρια του kinky –αν και μάλλον τα ξεπερνά κι αυτά- υπενθυμίζοντάς μας πως εκτός από τον ρόλο της America's sweetheart, η ηθοποιός έχει και εξαιρετικό κωμικό ταλένο.

Δείτε το trailer παρακάτω.