«Horrible Bosses»: Νέο trailer, ακατάλληλο για ανηλίκους

«Horrible Bosses»: Νέο trailer, ακατάλληλο για ανηλίκους

Η Jennifer Aniston όπως δεν την έχετε ξαναδεί και ο Jamie Foxx με ένα όνομα που δεν θα έκανε περήφανη τη μαμά του.

Πριν από περίπου ένα μήνα, είχε κυκλοφορήσει το πρώτο trailer της ταινίας «Horrible Bosses», του Seth Gordon, όπου τρεις απελπισμένοι φίλοι (ο Jason Sudeikis, ο Jason Bateman και ο Charlie Day) αποφασίζουν να σκοτώσουν τα απαίσια αφεντικά τους, που τους έχουν μαυρίσει τη ζωή. Αν και το trailer ήταν αρκετά αστείο και πολλά υποσχόμενο για την ταινία, αυτό που έμεινε κυρίως στο μυαλό όλων ήταν ο ρόλος της Jennifer Aniston ως η σεξομανής αφεντικίνα του ενός εκ των τριών φίλων η οποία και τον παρενοχλεί σεξουαλικά, μια πλευρά της Aniston που δεν ξέραμε καν πως υπήρχε.

Σήμερα, κυκλοφόρησε το δεύτερο επίσημο trailer των «Horrible Bosses», δίνοντάς μας ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δράμα που ζουν οι τρεις φίλοι και τις προσπάθειές τους να εξαφανίσουν τα απαίσια αφεντικά τους από προσώπου γης.

Στο νέο trailer, η Aniston γίνεται ακόμα πιο αποκαλυπτική, ο χαρακτήρας του Jamie Foxx, ένας πληρωμένος δολοφόνος που εμπνέει την παρέα για τις δολοφονίες, κυκλοφορεί με το όνομα «Motherf*cker Jones», ο Kevin Spacey γίνεται ακόμα περισσότερο τύραννος και ο Colin Farrell, εκτός του ότι είναι σχεδόν αγνώριστος, παραμένει το πιο γλοιώδες και μισητό αφεντικό που θα γνωρίσετε ποτέ. Σκέτη απόλαυση, δηλαδή.

Η ταινία έχει ημερομηνία κυκλοφορίας την 8η Ιουλίου.