The Iron Lady: Το teaser που θα σας ανατριχιάσει

The Iron Lady: Το teaser που θα σας ανατριχιάσει

Η Meryl Streep μεταμορφώνεται σε Margaret Thatcher και καταφέρνει να καθηλώσει μέσα στο 1 λεπτό του πρώτου επίσημου teaser που μόλις κυκλοφόρησε.

Όταν μαθαίνεις πως η Σιδηρά Κυρία του αμερικάνικου κινηματογράφου θα αναλάβει να υποδυθεί τον ρόλο της πιο ιστορικότερης Σιδηράς Κυρίας της Μεγάλης Βρετανίας, το μόνο που μπορείς να περιμένεις είναι ένα ακόμα ρεσιτάλ ερμηνείας που θα πάει για 14η (!) φορά κατευθείαν στις υποψηφιότητες για Oscar.

Όταν κυκλοφορεί το πρώτο δείγμα της εν λόγω ταινίας και μέσα σε μόλις ένα λεπτό, από το οποίο εμφανίζεται μόνο στα τελευταία δευτερόλεπτα, η Meryl Streep καταφέρνει να σε καθηλώσει στη καρέκλα σου χωρίς να έχεις καταλάβει από πού σου ήρθε, τότε οι προσδοκίες για ολόκληρη τη ταινία χτυπάνε κορυφή.

Στο «The Iron Lady», η μεγάλη κυρία του Hollywood υποδύεται την Πρωθυπουργό της Αγγλίας Margaret Thatcher, σε ένα φιλμ που θα ακολουθεί τη άνοδο στη πολιτική της «Σιδηράς Κυρίας» στα τέλη της δεκαετίας του '70, μέχρι τη στιγμή που έγινε η πρώτη και μοναδική Πρωθυπουργός στην ιστορία της Γηραιάς Αλβιόνας. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Phyllida Lloyd («Mama Mia!»), ενώ πίσω από τη παραγωγή βρίσκονται οι «μεγάλοι» Weinstein Brothers. Προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας είναι η 6η Ιανουαρίου 2012.

Παρακολουθήστε το πρώτο επίσημο teaser που κυκλοφόρησε και αν νιώσετε μια ανατριχίλα να σας διαπερνά, μην ανησυχήσετε. Όλοι το πάθαμε.