Το Mr. and Mrs. Smith γίνεται σειρά και ξέρουμε ποιοι θα υποδυθούν τον John και την Jane

Νατάσσα Σχοινά
Το Mr. and Mrs. Smith γίνεται σειρά και ξέρουμε ποιοι θα υποδυθούν τον John και την Jane

Άλλη μία εμβληματική ταινία μπαίνει στη δύνη των reboots/remakes.

Η ταινία «Mr. and Mrs. Smith» γίνεται σειρά και μπαίνει στην κατηγορία μίας λέξης που σιγά-σιγά θα βαρεθείς να ακούς (σ.σ. Εγώ ήδη δεν αντέχω άλλο), στα περίφημα reboot. Θυμάσαι όταν το 2005 η Angelina Jolie και ο Brad Pitt είχαν υποδυθεί τους παντρεμένους πράκτορες που ποτέ δεν είχαν αποκαλύψει ο ένας στον άλλον τι πραγματικά έκαναν ως επάγγελμα; Οι πιθανότητες θέλουν πως η απάντηση είναι καταφατική, καθώς το δημιούργημα του Doug Liman θεωρείται εικονικό μέχρι σήμερα και δε σκοπεύει να πετάξει τον τίτλο από πάνω του.

Έναν χρόνο πριν, τον Φεβρουάριο του 2021, είχαν κυκλοφορήσει οι πρώτες πληροφορίες ότι το reboot με τη μορφή σειράς ήταν υπό συζήτηση, όμως, τώρα έχουμε ένα πολύ σημαντικό update.


Η σειρά Mr. and Mrs. Smith έχει τους βασικούς της πρωταγωνιστές

Μετά την απομάκρυνση της Phoebe Waller-Bridge από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Mrs. Smith τον περασμένο Σεπτέμβριο, η αντικαταστάτριά της για τη σειρά που θα κυκλοφορήσει στο Amazon ανακοινώθηκε. Τα «παπούτσια» της Angelina Jolie στον ρόλο της Jane Smith πρόκειται να «γεμίσει» η ηθοποιός και συνδημιουργός της σειράς «PEN15», Maya Erskine. Για το Pen 15, μάλιστα, η ηθοποιός έχει λάβει τρεις υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy, ενώ πρόκειται να συμμετέχει και στην επερχόμενη σειρά της Disney «Obi-Wan Kenobi».

Όσον αφορά στον ρόλο του John Smith, αυτός θα καλυφθεί από τον Donald Glover που ήταν και συνδημιουργός με την Waller-Bridge πριν αυτή αποχωρήσει από το πρότζεκτ. «Είναι συναρπαστικό. Λατρεύω τη σειρά. Γράφω το φινάλε τώρα», δήλωσε ο Glover σχετικά με την πορεία του σεναρίου.


Αν και οι ηθοποιοί μέχρι στιγμής ανήκουν στην πολύ ταλαντούχα πλευρά του Hollywood, δεν παύεις να αναρωτιέσαι κατά πόσο χρειαζόμασταν άλλο ένα remake/reboot και, μάλιστα, σε μία τόσο εικονική ταινία. Ναι, ok, εξαιρετικό το σενάριο για τότε που βγήκε, αλλά γιατί να το αναμασήσουμε με τον όποιον κίνδυνο και να μπούμε σε συγκρίσεις;

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί οι ταινίες της Marvel έχουν πάντα τόσο χιούμορ; Ο σκηνοθέτης των Avengers απαντά

Interview With The Vampire: Μπορεί η σειρά να συναγωνιστεί την εμβληματική ταινία;

Bridgerton: Γιατί η 2η σεζόν είναι παραδόξως πολύ πιο έντονη ερωτικά από την 1η