Rise: Η ιστορία της οικογένειας Αντετοκούνμπο έρχεται στο Disney+ και έχουμε το τρέιλερ

Νατάσσα Σχοινά
Rise: Η ιστορία της οικογένειας Αντετοκούνμπο έρχεται στο Disney+ και έχουμε το τρέιλερ

Τα αδέρφια που έφτασαν στην κορυφή μέσα από σκληρή δουλειά και πίστη στον εαυτό τους.

Η ζωή των αδερφών Αντετοκούνμπο γίνεται βιογραφική ταινία στο Disney+ και αποτελεί την αφορμή για άλλη μία φορά το κοινό να νιώσει τη συγκίνηση και την υπερηφάνεια που τόσα χρόνια ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας αλλά και όλη η οικογένεια Αντετοκούνμπο έχουν μοιράσει απλόχερα στoυς φανς τους.

Τα αδέρφια που ξεκίνησαν να παίζουν μπάσκετ στα Σεπόλια έφτασαν στο NBA και στην κορυφή του κόσμου κόντρα στις πιθανότητες που θα έλεγε κανείς πως δεν τους ευνοούσαν. Οι οικονομικές δυσκολίες της οικογένειας, ο ρατσισμός και η διαρκής μάχη για επιβίωση και επιτυχία στη ζωή που οδήγησαν σε ένα από τα μεγαλύτερα success stories.

Το τρέιλερ του Rise

Το τρέιλερ για τη βιογραφική ταινία «Time» των «Antetokounbros» κυκλοφόρησε και ο Akin Omotoso που έχει αναλάβει το σκηνοθετικό έργο φαίνεται εκ πρώτης πως έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο να αποτυπώσει με επικό τρόπο ηχητικά και οπτικά την ιστορία που δε χρειάζεται κάτι άλλο από άποψη σεναρίου παρά την αλήθεια της.

Ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι executive producer της ταινίας, ενώ δήλωσε σχετικά με αυτήν: «Είμαι ενθουσιασμένος και νιώθω τιμή που το Disney+ φέρνει την ιστορία της οικογένειάς μου στους ανθρώπους όλου του κόσμου. Η ελπίδα μου είναι ότι θα εμπνεύσει αυτούς που βρίσκονται σε ίδιες καταστάσεις να κρατήσουν την πίστη τους, να παραμείνουν αληθινοί στους στόχους τους και να μην εγκαταλείπουν τη μάχη για μία καλύτερη ζωή».

Η ζωή της οικογένειας Αντετοκούνμπο

Οι γονείς των Αντετοκούνμπο, Τσαρλς και Βερόνικα, ήρθαν στην Ελλάδα το 1991 για να βρουν μία καλύτερη τύχη. Όμως, τα πρώτα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα στην Ελλάδα. Ζούσαν στα Σεπόλια -που μέχρι σήμερα αγαπά και τιμά με κάθε ευκαιρία- σε δεινή οικονομική θέση, αφού οι γονείς τους δυσκολεύονταν να βρουν σταθερή εργασία. Ο Γιάννης με τον μεγάλο του αδερφό, Θανάση, ήθελαν να βοηθήσουν όπως μπορούσαν κι έτσι επέλεξαν να πουλούν γυαλιά ηλίου, ρολόγια και τσάντα σε υπαίθριες αγορές.

https://www.instagram.com/p/CdYdTerIN8G

Γιατί η ιστορία του Αντετοκούνμπο δίνει ελπίδα σε κάθε παιδί του πλανήτη

Σήμερα, ο Γιάννης έχει ονομαστεί δύο φορές MVP Most Valuable Player και οδήγησε το Milwaukee σε πρωτάθλημα το 2021. Ο Θανάσης είναι επίσης μέλος των Bucks, ενώ ο Κώστας είναι στους Los Angeles Lakers. Τα παιδιά έχουν και άλλα δύο μεγαλύτερα αδέρφια, τον Francis που είναι παίκτης του ποδοσφαίρου και τον Alex που επίσης παίζει μπάσκετ στους Raptors 905 της NBA G League.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου στο Disney+.