Εκεί Που Τραγουδάνε Οι Καραβίδες: Το μυστηριώδες τρέιλερ του best-seller των New York Times

Νατάσσα Σχοινά
Εκεί Που Τραγουδάνε Οι Καραβίδες: Το μυστηριώδες τρέιλερ του best-seller των New York Times
© 2022 CTMG, Inc. All Rights Reserved.**ALL IMAGES ARE PROPERTY OF SONY PICTURES ENTERTAINMENT INC. FOR PROMOTIONAL USE ONLY. SALE, DUPLICATION OR TRANSFER OF THIS MATERIAL IS STRICTLY PROHIBITED.**

Η κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου που κέρδισε τους αναγνώστες έρχεται και το τρέιλερ φαίνεται να δικαιώνει την ιστορία.

Μία ιδιαίτερη ιστορία μυστηρίου ξεπηδάει από τη λογοτεχνία και φτάνει στη μεγάλη οθόνη για να θυμίσει πως το καλοκαίρι μπορεί να φιλοξενήσει μία «γεμάτη μυστικά» διάθεση.

Η ταινία Εκεί Που Τραγουδάνε Οι Καραβίδες (Where The Crawdads Sing) είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο best-seller της Delia Owens, μίας Αμερικανίδας συγγραφέα και ζωολόγου που έκανε το ντεμπούτο της με αυτήν την ιστορία και βρέθηκε κατευθείαν στα best sellers των New York Times στην κατηγορία της Φαντασίας το 2019 και το 2020. Στη λίστα παρέμεινε συνολικά για 150 εβδομάδες, ενώ μέχρι και τον Ιανουάριο του 2022 πούλησε πάνω από 12 εκατομμύρια αντίτυπα, γεγονός που το καθιστά ένα από τα βιβλία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις που έχουν γίνει ποτέ.

Η υπόθεση της ταινίας

«Η ταινία Εκεί Που Τραγουδάνε Οι Καραβίδες (Where The Crawdads Sing), αφηγείται την ιστορία της Κάια, ενός κοριτσιού που εγκαταλείφθηκε τους ανθρώπους και μεγάλωσε μέχρι την ενηλικίωση στους επικίνδυνους βάλτους της Βόρειας Καρολίνας. Για χρόνια, οι φήμες για την ‘Πιτσιρίκα του Βάλτου’ στοίχειωναν το Μπάρκλι Κοόυβ, απομονώνοντας την ευαίσθητη κι έξυπνη Κάια από την κοινότητά της. Όταν δύο νεαροί από την πόλη γοητεύονται από την ομορφιά της, η Κάια ανοίγεται σε μια νέα ζωή, αλλά όταν ο ένας από τους δύο βρεθεί νεκρός, η κοινωνία τη βαφτίζει ως κύρια ύποπτη. Καθώς η υπόθεση εξελίσσεται, η ετυμηγορία για το τι πραγματικά συνέβη περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, απειλώντας να αποκαλύψει τα πολλά μυστικά που κρύβονταν μέσα στο βάλτο», γράφει για η υπόθεση της ταινίας. Μία περιγραφή γεμάτη μυστήριο και αινίγματα που μεταφράζεται σε εικόνες στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε.

Το τρέιλερ της ταινίας

Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε σήμερα 17 Μαΐου αποτυπώνει ακριβώς αυτήν τη διάθεση μυστηρίου με την οποία η Owens θέλησε να καλύψει το βιβλίο. Η σκηνοθέτης Olivia Newman -γνωστή για τη δουλειά της στην ταινία «First Match»- φρόντισε για αυτό και η επιλογή της Daisy Edgar – Jones στον πρωταγωνιστικό ρόλο δείχνει να δικαιώνει το όλο εγχείρημα.

Στο πλευρό της Daisy Edgar – Jones, θα δούμε τους: Taylor John Smith, Harris Dickinson, Michael Hyatt, Sterling Macer, Jr. και David Strathairn.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα από τη FeelGood Entertainment.