Stranger Things: Δεν υπάρχει καμία ντροπή να τρέξεις στο τελικό τρέιλερ της 4ης σεζόν

Νατάσσα Σχοινά
Stranger Things: Δεν υπάρχει καμία ντροπή να τρέξεις στο τελικό τρέιλερ της 4ης σεζόν

Τρεις μέρες πριν την κυκλοφορία του Volume 1 της 4ης σεζόν Stranger Things, έφτασε το τελικό βίντεο για να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Το Volume 1 της τέταρτης σεζόν του Stranger Things έρχεται σε τρεις ημέρες στο Netflix και το τελικό τρέιλερ που κυκλοφόρησε δείχνει να είναι πιο σκοτεινό από ποτέ.

Η 4η σεζόν του Stranger Things

Με μία σεζόν με 9 επεισόδια, καθένα από τα οποία είναι τουλάχιστον 72 λεπτά -με το μεγαλύτερο να διαρκεί 98!-, η επόμενη σεζόν της επιτυχημένης σειράς δείχνει εκ πρώτης να είναι πλούσια σε εξελίξεις αλλά και να αφήνει οποιαδήποτε υποψία παιδικότητας πίσω της.

Τα επτά από αυτά τα επεισόδια φτάνουν την Παρασκευή 27 Μαΐου στην πλατφόρμα και όλοι ελπίζουν η περισσότερη δράση να διαδραματίζεται στο Hawkins, γιατί εκεί είναι η «έδρα» της σειράς, από εκεί ξεκίνησαν όλα και συνδέεται με έντονα φορτισμένη διάθεση, ιδιαίτερα συναισθηματικά για τους θεατές.

Οι αδερφοί Duffer -Matt και Ross- ενσωμάτωσαν τα 80s στις ζωές των πρωταγωνιστών με τον καλύτερο τρόπο και πλέον όλη η δεκαετία, με κάθε της λεπτομέρεια, είναι συνδεδεμένη με τον τρόμο που επικρατεί στην παρέα.

Stranger Things: Το τρέιλερ της 4ης σεζόν και το revival των 80s μέσα από μία σειρά

Το τρέιλερ της 4ης σεζόν του Stranger Things κυκλοφόρησε στις 13 Απριλίου, όμως, τώρα έχουμε και το τελικό που προσπαθεί να προειδοποιήσει τους πρωταγωνιστές να μην είναι ήρωες, καθώς «δεν υπάρχει καμία ντροπή στο να τρέξεις».

Το τελικό τρέιλερ:

Στο cast θα δούμε τους: Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Maya Hawke, Priah Ferguson, Brett Gelman, Cara Buono και Matthew Modine.

Το Volume 1 της 4ης σεζόν του Stranger Things έρχεται στις 27 Μαΐου, ενώ το Volume 2 με τα τελευταία δύο επεισόδια θα κυκλοφορήσει την 1η Ιουλίου.