Σκαθαροζούμης 2: Η πιθανότητα να παίζει ο Johnny Depp στην ταινία φέρνει μόνο συγκίνηση στο κοινό

Νατάσσα Σχοινά
Σκαθαροζούμης 2: Η πιθανότητα να παίζει ο Johnny Depp στην ταινία φέρνει μόνο συγκίνηση στο κοινό

Το sequel του Beetlejuice έρχεται και όλοι θέλουν τον πρωταγωνιστή των Πειρατών της Καραϊβικής στην ταινία.

Η δίκη του Johnny Depp εναντίον της Amber Heard ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 27 Μαΐου και εδώ και αρκετές εβδομάδες όλοι αναρωτιούνται σχετικά με το πόσο άμεσα θα δούμε τον διάσημο ηθοποιό να πρωταγωνιστεί σε ταινία.

Τις τελευτές ημέρες, ωστόσο, μία νέα φήμη άρχισε να κυκλοφορεί και να θέλει τον Depp πρωταγωνιστή στο «Beetlejuice 2» («Ο Σκαθαροζούμης 2»). Όχι μόνο αυτό, αλλά, σύμφωνα με την εν λόγω φήμη, στο πλευρό του θα βρεθούν η Winona Ryder και ο Michael Keaton.

Το Beetlejuice κυκλοφόρησε το 1988 με σκηνοθέτη τον Tim Burton και διηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού που έχει πεθάνει και βασανίζεται από μία οικογένεια που έχει μετακομίσει στο σπίτι τους. Αποφασίζουν, λοιπόν, να προσλάβουν ένα κακό πνεύμα (Keaton) για να τρομάξει τους νέους κατοίκους και να τους κάνει να τραπούν σε φυγή. Σε αυτούς τους κατοίκους ήταν και η Ryder που εκείνη την εποχή ήταν 17 ετών.

«Είμαι σίγουρα ενθουσιασμένη και ελπίζω ότι θα γίνει. Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσαμε να το κάνουμε είναι αν όλα ήταν τέλεια και είχαμε όλους τους ανθρώπους – προφανώς τον Michael (Keaton) και προφανώς τον Tim (Burton)», είπε η Ryder στη σκέψη της δημιουργίας του sequel.

Χωρίς ακόμη τίποτα να είναι σίγουρο, το κοινό, και μόνο στην υποψία ότι ο Johnny Depp μπορεί να επιστρέψει και μάλιστα σε μία τόσο μεγάλη ταινία μετά από όλη την ιστορία με την πρώην σύζυγό του, ενθουσιάστηκε. Πολλά σχόλια άρχισαν να φτάνουν στο Twitter για να τον υποστηρίξουν.