Tin Soldier: Άρχισαν τα γυρίσματα της ταινίας με τον Robert de Niro στη Θεσσαλονίκη

Νατάσσα Σχοινά
Tin Soldier: Άρχισαν τα γυρίσματα της ταινίας με τον Robert de Niro στη Θεσσαλονίκη

O Robert DeNiro στο CinemaCon 2022 

AP

Robert de Niro, Jamie Foxx, Scott Eastwood και John Leguizamo στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η ταινία «Tin Soldier» άρχισε γυρίσματα, γι’ αυτό και οι ηθοποιοί που πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν βρίσκονται στην Ελλάδα. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα πλάνα των γυρισμάτων με την παραγωγή να αναμένεται να γυρίσει σκηνές τόσο στη Θεσσαλονίκη (80%) όσο και στη Δράμα (20%).

Η εν λόγω ταινία περιλαμβάνει ένα λαμπερό cast ηθοποιών, με τον Robert de Niro, τον Jamie Foxx, τον Scott Eastwood και τον John Leguizamo να ξεχωρίζουν. Μάλιστα, έχουν ήδη κυκλοφορήσει κάποια πλάνα από το σετ, που περιλαμβάνει τεχνητή βροχή και εκρήξεις, καθώς και μερικές εικόνες του DeNiro.

Φωτογραφία του Eastwood που κυκλοφόρησε:

https://www.instagram.com/p/CeCLY7YOhxt

Τα γυρίσματα της ταινίας στην Ελλάδα θα κρατήσουν συνολικά 50 ημέρες.

Η υπόθεση του Tin Soldier

«Το Tin Soldier λέει την ιστορία του Bokushi (Foxx) που κηρύττει σε εκατοντάδες βετεράνους που έχουν προσελκυστεί με την υπόσχεση της προστασίας και δίνοντάς τους έναν σκοπό. Περιτριγυρισμένος από πιστούς εκπαιδευμένους στρατιωτικούς οπαδούς, έχει χτίσει ένα αδιαπέραστο φρούριο και έχει συγκεντρώσει ένα οπλοστάσιο.

Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες διείσδυσης, η κυβέρνηση – με τη μορφή του στρατιωτικού πράκτορα Emmanuel Ashburn (De Niro) – στρατολογεί τον Nash Cavanaugh (Eastwood), έναν πρώην στρατιωτικό των ειδικών δυνάμεων, ο οποίος ήταν κάποτε μαθητής του The Bokushi. Ο Nash συμφωνεί να χρησιμοποιήσει το ευάλωτο παρελθόν του και τις εμπιστευτικές του γνώσεις για τον αινιγματικό ηγέτη για να εκδικηθεί τελικά τον άνθρωπο που του πήρε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του έρωτα της ζωής του»

Οι δηλώσεις του σκηνοθέτη

Ο Brad Furman που σκηνοθετεί το Tin Soldier δήλωσε: «Νιώθω τιμή μου να είμαι κομμάτι της ομάδας πίσω από τη φιλόδοξη, σημαντική και βαθιά προσωπική δουλειά στο in Soldier. Με εντυπωσιακά σκηνικά και κομμάτια του σετ για τη μεγάλη οθόνη, αυτή είναι μία πραγματική ιστορία για τις δυσκολίες, τη θυσία και τη δύναμη της αγάπης και της αποδοχής. Το να συνεργαστώ με ένα cast αυτού του βεληνεκούς με κάνει εξαιρετικά ευγνώμων».