Από το Ozark στη ζωή της Madonna, η Julia Garner μετατρέπεται στη βασίλισσα της pop

Νατάσσα Σχοινά
Από το Ozark στη ζωή της Madonna, η Julia Garner μετατρέπεται στη βασίλισσα της pop

Το hot όνομα του Hollywood στην ταινία που όλοι περιμένουν να δουν.

Πολλά χρόνια αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στο Hollywood η δημιουργία μίας «καλής» ταινίας για τη ζωή της βασίλισσας της pop, Madonna. Ακόμα κι αν η μουσική της δεν είναι του στυλ σου, δεν μπορείς να αρνηθείς ότι η 63χρονη τραγουδίστρια έχει κυριαρχήσει στο είδος, οπότε μία βιογραφική ταινία αποτελούσε μόνο ζήτημα χρόνου.

Julia Garner, θα γίνεις η Madonna;

Όπως κάθε μεγάλη προσωπικότητα, ωστόσο, έτσι και η Madonna έψαχνε μία ηθοποιό που να μπορεί να ενσαρκώσει ακριβώς την προσωπικότητά της όχι μόνο όσον αφορά στην εξωτερική εμφάνιση αλλά κυρίως κάποια που να έχει τη δυναμική να αποτυπώσει ακριβώς την ψυχοσύνθεσή της.

Από το 2020 που έγινε η πρώτη ανακοίνωση για την έλευση της ταινίας, δεν είχαμε κάποια ενημέρωση σχετικά με τον πρωταγωνιστικό ρόλο και εδώ που τα λέμε και η πανδημία δε βοηθούσε στην κατάσταση. Η απάντηση τελικά ήρθε από τη Ruth Langmore – Julia Garner στην οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Variety, έχει προταθεί ο ρόλος της pop star.

2019 Primetime Emmy Awards - Show

Η απογείωση της καριέρας της

Η 28χρονη Garner είδε τη δημοφιλία της να εκτοξεύεται τα τελευταία χρόνια, κυρίως με το Ozark αλλά και με το Inventing Anna, δύο παραγωγές του Netflix. Η ηθοποιός έχει δείξει πως μπορεί πολύ εύκολα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός ρόλου όπως αυτός της Madonna αλλά και σε οποιονδήποτε, αφού η έκφραση των συναισθημάτων που έχουμε παρακολουθήσει αυτό το διάστημα είναι απλά εξαιρετική και πολύ ιδιαίτερη.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την Garner ακόμη να μην έχει δώσει τελική απάντηση σχετικά με το αν θα αναλάβει τον ρόλο, όμως, αν αυτό συμβεί, θα πρέπει να περάσει από εξαντλητική εκπαίδευση φωνητικής και χορού. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί που έχουν περάσει από οντισιόν έπρεπε να επιδείξουν αυτές τους τις ικανότητες.

Ανάμεσα στα ονόματα που εξετάστηκαν ως επιλογές λέγεται πως ήταν η Florence Pugh (Black Widow), η Alexa Demie (Euphoria) και η τραγουδίστρια Sky Ferreira.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει η ίδια η Madonna, γιατί όσες φορές έχουν στο παρελθόν προσπαθήσει να πουν την ιστορία της, «ήταν πάντα άντρες», οπότε δεν μπορούσαν να την αποδώσουν όπως εκείνη θα ήθελε.