Depp - Heard: Ένορκος της δίκης αποκαλύπτει το στοιχείο που έκανε την Amber να χάσει

Νατάσσα Σχοινά
Depp - Heard: Ένορκος της δίκης αποκαλύπτει το στοιχείο που έκανε την Amber να χάσει

H Amber Heard στη δίκη με τον Johnny Depp

AP

Οι ένορκοι παρατήρησαν στη δίκη Depp - Heard αυτό που έβλεπε το κοινό από τις οθόνες του στο σπίτι.

Η δίκη του Johnny Depp με την Amber Heard είχε γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στα της showbiz για τις έξι εβδομάδες που διήρκησε. Η live κάλυψή της στο δικαστήριο τη μετέτρεψε σε κάτι σαν σίριαλ, του οποίου κάθε επεισόδιο είχε και μία νέα εξέλιξη στην πλοκή να αποκαλύψει.

Μετά από πολλές κατηγορίες και ισχυρισμούς που σόκαραν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, η δίκη τελείωσε με τον Depp νικητή. Οι ένορκοι πίστεψαν τη δική του ιστορία και πείστηκαν από την ομάδα υπεράσπισής του και τα στοιχεία που αυτή παρουσίασε. Η Heard επί της ουσίας βρέθηκε ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση και πρέπει να πληρώσει και μερικά εκατομμύρια δολάρια στην πορεία, κάτι που δύσκολα θα συμβεί καθώς αφενός ισχυρίζεται πως δεν τα έχει και αφετέρου δεν αποκλείεται να προσπαθήσει να ξεκινήσει νέα δίκη απέναντί του.

Η αλλαγή στο κείμενο της Amber Heard στην Washington Post μετά τη δικαίωση του Johnny Depp

Τα «κροκοδείλια δάκρυα» στοίχισαν στην Amber Heard τη δίκη

Σε κάθε περίπτωση, το τελευταίο θα το δείξει ο χρόνος, όμως, μέχρι τότε η Independent αναφέρει πως ένας ένορκος μίλησε στο Good Morning America -χωρίς να αναφέρεται το όνομά του ή ο αριθμός του στους ενόρκους- και αποκάλυψε το στοιχείο στην κατάθεση της Heard που δεν κατάφερε να τους πείσει και που τελικά οδήγησε στην απόφαση εναντίον της.

«Το κλάμα, οι εκφράσεις του προσώπου που είχε, το ότι κοιτούσε επίμονα τους ενόρκους… Όλοι μας νιώθαμε πολύ άβολα. Απαντούσε μία ερώτηση, μετά έκλαιγε και δύο δευτερόλεπτα μετά γινόταν ‘πάγος’. Μερικοί από εμάς χρησιμοποιήσαμε την έκφραση΄κροκοδείλια δάκρυα’», είπε.

Δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για τους ισχυρισμούς της απέναντι στον Johnny Depp

Ο ένορκος, για τον οποίο γνωρίζουμε μόνο το ότι είναι άντρας, συνέχισε να εξηγεί αναφέροντας πως οι ένορκοι βρήκαν κενά στην ιστορία της Heard.

«Μεγάλο μέρος της ιστορίας της Amber δεν έβγαζε λογική. Η πλειοψηφία των ενόρκων ένιωθε ότι εκείνη ήταν ο επιτιθέμενος. Πολλοί ένορκοι ένιωσαν ότι, στο τέλος της ημέρας, αυτά που έλεγε εκείνος ήταν πιο πιστευτά. Φαινόταν λίγο φυσικός στον τρόπο που απαντούσε τις ερωτήσεις. Η συναισθηματική του κατάσταση ήταν πιο σταθερή», σχολίασε ο ένορκος.

Depp Heard Lawsuit

Και οι δύο ήταν κακοποιητικοί

Επιπλέον, ο εν λόγω ένορκος επισημαίνει πως πιστεύει ότι και οι δύο ήταν κακοποιητικοί ο ένας στον άλλον κατά τη διάρκεια της σχέσης του, απλώς η Heard δεν είχε αρκετά αποδεικτικά για να στηρίξει τη δική της πλευρά.

«Αυτό που πιστεύω ότι είναι αλήθεια είναι πως και οι δύο ήταν κακοποιητικοί ο ένας στον άλλον. Δεν πιστεύω ότι αυτό κάνει κάποιον από τους δύο σωστό ή λάθος, αλλά το να φτάσει στο οποίο που έφτασε με τους ισχυρισμούς της, δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για να υποστηρίξει αυτά που έλεγε», είπε.