O Johnny Depp επιστρέφει στον κινηματογράφο ως «βασιλιάς» μετά τη δικαίωσή του. Γιατί έπρεπε

Νατάσσα Σχοινά
O Johnny Depp επιστρέφει στον κινηματογράφο ως «βασιλιάς» μετά τη δικαίωσή του. Γιατί έπρεπε

O Johnny Depp στη δίκη με την Amber Heard στο Fairfax

Copyright The Associated Press All rights Reserved 2022

Επιτέλους, να επιστρέψει ο Johnny να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Οι δικαστικές διαμάχες του Johnny Depp με την Amber Heard κόστισαν πολύ στον ηθοποιό. Και δεν εννοούμε χρηματικά. Γιατί ναι μεν θα υπήρχε ανάγκη για πολλές πληρωμές νομικά, αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο 59χρονος ηθοποιός μπορεί να τις καλύψει και να μην καταλάβει καν ότι του λείπουν. Το θέμα σε αυτήν την περίπτωση ήταν πάντα ηθικό. Επί χρόνια ζούσε με την ταμπέλα του άντρα που ασκούσε ενδοοικογενειακή βία στη σύζυγό του και αυτήν ακριβώς ήθελε να «καθαρίσει». Και τα κατάφερε.

Αυτή η περιπέτεια, εκτός από το ψυχικό βάρος που εναπόθεσε στον ίδιο και στους δικούς του ανθρώπους, τού στοίχισε πολλές δουλειές, με πολύ χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Disney που τον έβγαλε από κάθε franchise -τα Φανταστικά Τέρατα και τους Πειρατές της Καραϊβικής-.

Τώρα, μετά τη δικαίωση του Depp, έρχεται η πρώτη ταινία με την οποία συνδέεται το όνομα του ηθοποιού (σ.σ. Η παραγωγή τον διάλεξε για την ταινία πριν το αποτέλεσμα της δίκης, κάτι που σημαίνει ότι τον στήριζε στη μάχη του). Ο τίτλος αυτής: Jeanne du Barry.

Όλη η αλήθεια για τη φημολογούμενη επιστροφή του Johnny Depp στους Πειρατές της Καραϊβικής

Η υπόθεση της ταινίας Jeanne du Barry

Η Jeanne du Barry (1743 – 1793) ήταν η τελευταία επίσημη ερωμένη του βασιλιά Λουδοβίκου XV της Γαλλίας. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που κατέκριναν την παρουσία της στο παλάτι κι αυτό γιατί στο παρελθόν είχε υπάρξει πόρνη και ήταν πτωχής καταγωγής.

Η ταινία, λοιπόν, θα περιστρέφεται γύρω από τη ζωή της.

Ποιους θα δούμε στο cast

Ο Johnny Depp θα υποδυθεί τον βασιλιά Λουδοβίκο XV που έμεινε γνωστός ως ο Αγαπημένος και βασίλεψε για 59 χρόνια.

Πέρα από τον Depp, στο cast της ταινίας θα δούμε τη Maïwenn στον ρόλο της Jeanne du Barry, τον Pierre Richard και τη Noémie Lvovsky. Η Maïwenn έχει αναλάβει και τον ρόλο της σκηνοθέτη της ταινίας.

https://www.instagram.com/p/CaexV1ZMLIJ

Πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία

Ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, ωστόσο, το Vanity Fair τη θέλει να κάνει πρεμιέρα στα Γαλλικά θέατρα την επόμενη χρονιά και 15 μήνες μετά να φτάνει στο Netflix της Γαλλίας.

Η παραγωγή θα αποτελέσει την κινηματογραφική επιστροφή του Johnny Depp μετά την ταινία Minimata που κυκλοφόρησε το 2020.