Jeanne du Barry: Η πρώτη φωτογραφία του Johnny Depp στον ρόλο του βασιλιά Λουδοβίκου VX

Νατάσσα Σχοινά
Jeanne du Barry: Η πρώτη φωτογραφία του Johnny Depp στον ρόλο του βασιλιά Λουδοβίκου VX

Ο 59χρονος ηθοποιός επιστρέφει στον κινηματογράφο μετά τη δίκη του απέναντι στην Amber Heard.

Η πρώτη φωτογραφία του Johnny Depp στον ρόλο του βασιλιά Λουδοβίκου XV στην ταινία Jeanne du Barry αποκαλύφθηκε. Η ταινία αποτελεί την πρώτη μετά τη δίκη του με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, με τον ηθοποιό να «ρίχνεται» στη δουλειά αμέσως μετά τη δικαίωσή του.

Η ταινία άρχισε τα γυρίσματα στα τέλη του Ιουλίου στο Παρίσι και τα γυρίσματα γίνονται σε πολύ εμβληματικές τοποθεσίες, όπως το Παλάτι των Βερσαλλιών.

Πρώτα, λοιπόν, κυκλοφόρησαν πλάνα με τον 59χρονο ηθοποιό την ώρα των γυρισμάτων.

Τώρα, έχουμε και την πρώτη επίσημη φωτογραφία του Depp στον ρόλο του βασιλιά Λουδοβίκου XV, στην οποία ο ηθοποιός απεικονίζεται προφίλ και με δεμένα τα μάτια.

undefined

Πρώτα ηθοποιός, έπειτα ζωγράφος - Οι πίνακες του Johnny Depp απέφεραν 3,5 εκ. ευρώ σε μερικές ώρες

Η υπόθεση της ταινίας Jeanne du Barry

Η Jeanne du Barry (1743 – 1793) ήταν η τελευταία επίσημη ερωμένη του βασιλιά Λουδοβίκου XV της Γαλλίας. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που κατέκριναν την παρουσία της στο παλάτι κι αυτό γιατί στο παρελθόν είχε υπάρξει πόρνη και ήταν πτωχής καταγωγής.

Η ταινία, λοιπόν, θα περιστρέφεται γύρω από τη ζωή της.

Ο Johnny Depp θα υποδυθεί τον βασιλιά Λουδοβίκο XV που έμεινε γνωστός ως ο (πολύ)Αγαπημένος και βασίλεψε για 59 χρόνια. Ωστόσο, πέθανε χωρίς καμία δημοφιλία, αφού κατηγορήθηκε για διαφθορά και ασέβεια.

Ποιους θα δούμε στο cast

Πέρα από τον Depp, στο cast της ταινίας θα δούμε τη Maïwenn στον ρόλο της Jeanne du Barry, τον Pierre Richard και τη Noémie Lvovsky. Η Maïwenn έχει αναλάβει και τον ρόλο της σκηνοθέτη της ταινίας.

Πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία

Ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, ωστόσο, το Vanity Fair τη θέλει να κάνει πρεμιέρα στα Γαλλικά θέατρα την επόμενη χρονιά και 15 μήνες μετά να φτάνει στο Netflix της Γαλλίας.

Η παραγωγή θα αποτελέσει την κινηματογραφική επιστροφή του Johnny Depp μετά την ταινία Minimata που κυκλοφόρησε το 2020.