Πρώτα ηθοποιός, έπειτα ζωγράφος - Οι πίνακες του Johnny Depp απέφεραν 3,5 εκ. ευρώ σε μερικές ώρες

Νατάσσα Σχοινά
Πρώτα ηθοποιός, έπειτα ζωγράφος - Οι πίνακες του Johnny Depp απέφεραν 3,5 εκ. ευρώ σε μερικές ώρες

Σε περίπτωση που δεν το ήξερες, ο Johnny είναι πολύ καλός και στη ζωγραφική και οι πίνακες που έφτιαξε έριξαν τη σελίδα στην οποία πωλούνταν.

Όχι ότι ο Johnny Depp είχε ανάγκη την οποιαδήποτε δικαστική διαμάχη για να ασχολείται μαζί του όλος ο πλανήτης, αλλά, όπως και να το κάνουμε, τους τελευταίους μήνες, η δίκη με την Amber Heard τον έφερε ξανά στο προσκήνιο. Ο κόσμος ταυτίστηκε με την υπόθεση και αποζητούσε τη δικαίωσή του. Όπως και έγινε.

Ο 59χρονος ηθοποιός, ωστόσο, δε θέλησε ούτε να πανηγυρίσει ούτε να προκαλέσει. Απλώς ήθελε να «καθαρίσει» το όνομά του και να μπορέσει να πάει παρακάτω με τη ζωή του. Όσο ετοιμάζει, όμως, τη νέα του ταινία, Jeanne du Barry, στην οποία θα υποδυθεί τον Λουδοβίκο XV, κυκλοφόρησε μία σειρά από έργα στο Castle Fine Art στη Μεγάλη Βρετανία.

O Johnny Depp επιστρέφει στον κινηματογράφο ως «βασιλιάς» μετά τη δικαίωσή του. Γιατί έπρεπε

Οι πίνακες του Johnny Depp

Οι πίνακες του Depp αποτυπώνουν 4 ανθρώπους που έχουν εμπνεύσει τον σταρ στη ζωή του και αυτοί είναι o Keith Richards, ο Al Pacino, ο Bob Dylan και η Elizabeth Taylor.

https://www.instagram.com/p/CgjUZtYMFN4

«Η αναμονή τελείωσε! Με χαρά ανακοινώνουμε ότι η τελευταία προσθήκη στο Castle Fine Art είναι ο καταξιωμένος ηθοποιός, μουσικός και καλλιτέχνης Johnny Depp.

Αυτή η συναρπαστική συλλογή με τίτλο ‘Friends & Heroes’ (‘Φίλοι & Ήρωες’) είναι μία διαθήκη για αυτούς που γνωρίζει καλά και για άλλους που τον ενέπνευσαν ως άνθρωπο», έγραψε το Castle Fine Art.

Το post του στο Instagram «έριξε» το site

Ο Depp, βέβαια, έκανε την ανακοίνωση στον λογαριασμό του στο Instagram και, όπως σωστά υποθέτεις, προκλήθηκε πανικός. Μέσα σε μόλις λίγες ώρες από την έναρξη της πώλησης, πουλήθηκαν και τα 780 κομμάτια που διατέθηκαν, με τα κορνιζαρισμένες να πωλούνται για 3.950 λίρες (4.714 ευρώ), ενώ οι 4 βασικοί πίνακες πωλήθηκαν για 14.950 λίρες (17.842 ευρώ) ο καθένας. Στο σύνολο, τα έργα του ηθοποιού συγκέντρωσαν περί τις 3 εκατομμύρια λίρες (περί τα 3,58 εκατομμύρια ευρώ).

https://www.instagram.com/p/CgjUNTfsbZt

Το αστείο -και εντελώς αναμενόμενο- είναι πως, μόλις ο Johnny ανέβασε τη φωτογραφία μπροστά στους πίνακες, όλοι έσπευσαν να μπουν στο site του Castle Fine Art, με αποτέλεσμα να «πέσει».

«Πάντα χρησιμοποιούσα την τέχνη για να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Η ζωή μου είναι γεμάτη με πίνακες, αλλά τους κρατούσα για τον εαυτό μου, αποκλειστικά για τον εαυτό μου. Κανείς δεν πρέπει να περιορίζει ποτέ τον εαυτό του», είπε ο ηθοποιός που χρόνια τώρα αγαπάει και καταπιάνεται με τη ζωγραφική.

Εδώ, το δώρο του -ένας πίνακας με ελέφαντα- στην Ellen Degeneres το 2017: