Ο Ewan McGregor αποκάλυψε τον αγαπημένο του Star Wars χαρακτήρα και αυτός δεν είναι ο Obi-Wan Kenobi

Νατάσσα Σχοινά
Ο Ewan McGregor αποκάλυψε τον αγαπημένο του Star Wars χαρακτήρα και αυτός δεν είναι ο Obi-Wan Kenobi

Τον αγαπάμε, αλλά μάλλον κι εμείς την ίδια επιλογή θα κάναμε.

Η άφιξη της σειράς Obi-Wan Kenobi στο Disney+ ήταν ένα πρότζεκτ που για χρόνια τώρα οι φανς των Star Wars ζητούσαν να υλοποιηθεί. Ο μαθητευόμενος του Qui-Gon Jinn, που ήρθε στη μεγάλη οθόνη από τον Ewan McGregor, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο μεγαλύτερο μέρος των αρχικών ταινιών, αφού η σχέση του με τον Anakin Skywalker έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία του Darth Vader στη συνέχεια.

Η σειρά Obi-Wan Kenobi

Με τον ερχομό του Obi-Wan, λοιπόν, μπορέσαμε να δούμε το διάστημα μετά τον διαμελισμό του Darth, κατά το οποίο ο πρώην δάσκαλός του νόμιζε ότι ήταν νεκρός από το φωτόσπαθό του. Παράλληλα, όμως, είδαμε και τη Leia (και λιγότερο - τον Luke) όταν ήταν ακόμη παιδιά.

Η Leia που υιοθετήθηκε από τους Organa έδειξε πόσο προορισμένη ήταν για την Επανάσταση. Είχε την ηγέτιδα μέσα της και η Vivien Lyra Blair, στα μόλις 10 χρόνια της, έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά – ηθοποιούς του Hollywood.

Ο αγαπημένος χαρακτήρας του Ewan McGregor στα Star Wars δεν είναι ο Obi-Wan Kenobi

Ο McGregor, ωστόσο, παρά το ότι υποδύεται έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες του franchise του Star Wars, έχει άλλον αγαπημένο χαρακτήρα.

Σύμφωνα με το ScreenRant, ο 51χρονος ηθοποιός παρευρέθηκε στο Superhero Comic-Con 2022 στο Texas και ερωτήθηκε μέσω του @KenobisEopie σχετικά με το ποιος θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος χαρακτήρας στα Star Wars. Αφού πήρε μερικά δευτερόλεπτα για να το σκεφτεί, διάλεξε την πριγκίπισσα Leia, γιατί είναι «τολμηρή, πανέξυπνη και πανέμορφη».

Μάλιστα, όταν ήταν μικρός, είχε crush με την Leia της Carrie Fisher.

Happy Princess Leia GIF by Star Wars

Πρέπει να μιλήσουμε για τα εξαιρετικά opening credits του Only Murders in the Building