Ο Steve Martin αποσύρεται από την υποκριτική μετά το Only Murders In The Building

Νατάσσα Σχοινά
Ο Steve Martin αποσύρεται από την υποκριτική μετά το Only Murders In The Building

Μόλις η σειρά κάνει τον κύκλο της, ο ηθοποιός αποχαιρετά την υποκριτική.

Κανείς δεν περίμενε τη συμμετοχή του Steve Martin σε μία σειρά όπως το Only Murders In The Building. Μία κωμωδία μυστηρίου του Hulu (που προβάλλεται και στο Disney+) που έκανε πρεμιέρα μέσα στο 2021 και παρουσιάζει τις περιπέτειες τριών φαινομενικά αταίριαστων ενοίκων πολυκατοικίας στην προσπάθειά τους να λύσουν εγκλήματα.

Το Only Murders In The Building

Στο Only Murders In The Building, o Martin υποδύεται έναν τηλεοπτικό σταρ του οποίου η «μπογιά» έχει περάσει, και ενώνει τις δυνάμεις του με τον καταχρεωμένο σκηνοθέτη που υποδύεται ο Martin Short και τη νεαρή γυναίκα που μένει στο διαμέρισμα της θείας της και ενσαρκώνει η Selena Gomez. Οι τρεις τους φτιάχνουν ένα crime podcast όπου συλλέγουν στοιχεία και τις σκέψεις τους για τους περίεργους φόνους που συμβαίνουν στην πολυκατοικία Arconia.

only_murders_in_the_building_hulu.jpg

Πρέπει να μιλήσουμε για τα εξαιρετικά opening credits του Only Murders in the Building

Τη σειρά έγγραψε ο ίδιος ο Martin και ο John Hoffman και τα έχει πάει περίφημα στους θεατές, ωστόσο, ο 76χρονος ηθοποιός έχει πάρει την απόφαση να αποσυρθεί μόλις η παραγωγή κάνει τον κύκλο της.

«Όταν η τηλεοπτική σειρά τελειώσει, δεν πρόκειται να ψάξω άλλες. Δεν πρόκειται να ψάξω άλλες ταινίες. Δε θέλω να κάνω cameos. Περιέργως, αυτό ήταν», δήλωσε ο Martin στο Hollywood Reporter.

Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως ο ηθοποιός είχε αποσυρθεί ξανά το 2009, αλλά αποφάσισε να είναι επιστρέψει για το Only Murders, οπότε αυτή του η δήλωση δεν αποτελεί ακριβώς έκπληξη για το κοινό.

Steve Martin Mic Drop GIF by HULU

Ας θυμηθούμε και μερικούς από τους πιο γνωστούς ρόλους του Steve Martin.

The Pink Panther (2006)

The Jerk (1979)

L.A. Story (1991)

Father of the Bride (1991)

Roxanne (1987)