Όπως τους γέννησε η μαμά τους

Όπως τους γέννησε η μαμά τους

Γυμνά στιγμιότυπα της μεγάλης οθόνης που, για τον έναν ή τον άλλο λόγο, αδυνατούμε να ξεχάσουμε.

ryan_gosling
ewan_mcgregor
daniel_craig
mark_wahlberg
arnold_schwarzenegger



Ryan Gosling

Crazy, Stupid, Love (2011)

Το μόνο που δεν μας έρχεται ως αντίδραση όταν σκεφτόμαστε τον Ryan Gosling γυμνό είναι γέλιο. Αλλά στην συγκεκριμένη σκηνή μόνο έτσι μπορούμε να αντιδράσουμε καθώς ο super sexy ηθοποιός γδύνεται εμπρός στα μάτια του Steve Carell. Και ο Steve, χιουμορίστας όπως πάντα, έχει πει για την εν λόγω σκηνή: «Όχι, δεν ένιωσα άβολα...Είναι ωραίος άντρας...Τολμώ να πω πως τον βρίσκω θελκτικό...». Και εμείς Steve, και εμείς!



Ewan McGregor
The Pillow Book (1996)

Σε αυτήν την ταινία του Peter Greenaway ο Ewan, σε νεαρή ηλικία, περιφέρει το γυμνό κορμί του και κολάζει θεατές και συμπρωταγωνιστές. Η εντυπωσιακότερη σκηνή όλων, όμως, είναι αυτή στην οποία ο Ewan προχωράει με την ερωμένη του αγκαλιά καθώς η κάμερα καταγράφει σε real time το πέος του που βρίσκεται σιγά σιγά (πάντα on camera) σε στύση. Εύγε γιατί και πλούσια προσόντα επιδεικνύει και την αφοσίωσή του στην τέχνη του αποδεικνύει (δεν τον προβληματίζουν καν οι κάμερες).



Daniel Craig
Casino Royale (2006)

Για κάποιους το να βρίσκονται στο έλεος της κάμερας γυμνοί είναι κομματάκι άβολο και χρειάζονται συχνά (πολύ συχνά) αντικαταστάτες που τους δανείζουν το σώμα τους. Για τον Daniel Craig αυτό ακούγεται κάπως σαν κακό ανέκδοτο, βέβαια, αφού όχι μόνο έχει ένα από τα πιο σμιλεμένα, θεσπέσια κορμιά που κυκλοφορούν στο Hollywood αλλά μπορεί να είναι sexy ακόμα και όταν βρίσκεται γυμνός, στο έλεος του βασανιστή του. Πόσες δεν θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του και να βασανίζουν τον Craig με χάδια;



Mark Wahlberg
Boogie Nights (1997)

Τα οπτικά εφέ και τα προσθετικά πέους της ταινίας ήταν συμπρωταγωνιστές, μαζί με τον Mark Wahlberg, στην ταινία Boogie Nights. Υποδυόμενος τον πορνοστάρ των 70's Kirk Diggler, ο οποίος ήταν διάσημος για τα χαρίσματά του, δεν θα μπορούσε παρά να κάνει τα πάντα για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Όποιος έχει δει την ταινία ξέρει πολύ καλά, άλλωστε, ποιος υποδύεται τον αληθινά κεντρικό ήρωα της ιστορίας -και δεν είναι ο Wahlberg αλλά το (προοσθετικό) πέος του.



Arnold Schwarzenegger
Terminator (1984)

Φυσικά το τέλειο ανθρωποειδές από το μέλλον δεν θα μπορούσε παρά να διαθέτει τη τέλεια κορμοστασιά του μετέπειτα Governator της Καλιφόρνια. Στην πρώτη από τις Terminator ταινίες του βρίσκεται στην ακμή της σωματικής του τελειότητας ο bodybuilder από την Αυστρία και στέλνει αδιάβαστες τις κυρίες κάθε ηλικίας στην πρώτη πρώτη σκηνή καθώς γυμνός πιάνει ολόκληρη την κινηματογραφική οθόνη, περιφέροντας τους (αμέτρητους) κοιλιακούς του.