Ant-Man Trailer: Τι θα θυσιάσει ο Scott Lang για να κερδίσει πίσω τον χρόνο που έχασε;

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Ant-Man Trailer: Τι θα θυσιάσει ο Scott Lang για να κερδίσει πίσω τον χρόνο που έχασε;

Η Marvel ξεκινάει την Phase 5 με ένα μεγάλο κεφάλαιο στο νέο trailer του "Ant-Man And The Wasp: Quantumania".

Αν περιμένετε και εσείς τις νέες κυκλοφορίες της Marvel και δεν χορταίνετε trailer, τότε είστε τυχεροί γιατί η Marvel μας χάρισε το τελικό trailer από την επερχόμενη ταινία της "Ant-Man And The Wasp: Quantumania" (ελλ. τίτλος: "Ant-Man And The Wasp: Κβαντομανία).

Box Office: Το "Avatar: The Way of the Water" πλέει σε πελάγη... δισεκατομμυρίων

Ant-Man and the Wasp: Η Marvel μας βάζει στο Κβαντικό Βασίλειο

Με τα "Τhor: Love and Thunder", "Wakanda Forever" και το χριστουγεννιάτικο "επεισόδιο" των The Guardians Of The Galaxy, η Marvel έκλεισε την Phase 4 του MCU (Marvel Cinematoc Universe), δηλαδή την φάση που ακολουθούσε τα γεγονότα μετά το πρώτο της μεγάλο φινάλε με τους Avengers και τον Thanos.

Η 4η φάση ήταν η πρώτη που δεν περιελάμβανε ταινίες όπως αυτές που προαναφέραμε, αλλά είχε και τηλεοπτικές σειρές στο πρόγραμμά της (WandaVision, Loki κα.).

Με τη νέα αυτή ταινία του Ant-Man, η Marvel μπαίνει επίσημα στην Phase 5, ένα καινούργιο κεφάλαιο που θα είναι και το πρώτο στη μεγάλη κατηγορία "The Multiverse Saga", του saga δηλαδή που περιλαμβάνει ταινίες και σειρές και αφορά στο Πολυσύμπαν που έχει δημιουργήσει και στα κόμικς της.

Η Phase 5 λοιπόν, το νέο αυτό κεφάλαιο που θα οδηγήσει σιγά σιγά σε μια ακόμη κορύφωση των Avengers, θα ξεκινήσει με την τρίτη ταινία Ant-Man αυτόν τον Φεβρουάριο.

antman_and_the_wasp_quantumania_poster-2.jpg

Όπως φανερώνει και ο τίτλος της, η ταινία θα εξερευνήσει το κβαντικό βασίλειο, μία όχι τόσο απλή, ούτε τόσο μικρή θεματική της Marvel. Στο γεμάτο δράση trailer, οι υπερήρωες (και μέλη των Εκδικιτών) Scott Lang και Hope van Dyne, επιστρέφουν για να συνεχίσουν τις περιπέτειές τους ως Ant-Man και Wasp. Αυτοί οι δύο, μαζί με τους γονείς της Hope, Janet van Dyne και Hank Pym, όπως και την κόρη του Scott, Cassie Lang, όλοι μαζί -οικογενειακώς- θα βρεθούν να εξερευνούν το Κβαντικό Βασίλειο, να βρίσκονται με μυστήρια πλάσματα και να ξεκινούν μια περιπέτεια που θα τους ωθήσει πέρα από τα όρια της φαντασίας. Πιέζοντας τα όριά τους, θα έρθουν αντιμέτωποι και με τον supervillain, Kang τον Κατακτητή.

Να σημειώσουμε εδώ πως η τρίτη αυτή ταινία του Ant-Man είναι 31η ταινία του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel (γνωστό και ως MCU) και η τριλογία του Ant-Man είναι η δεύτερη τριλογία του MCU που έχει τον ίδιο σκηνοθέτη, τον Peyton Reed, όπως και η τριλογία του Spider-Man έχει σκηνοθέτη τον Jon Watts.

Στο trailer εμφανίζονται ο Paul Rudd ως Scott Lang/Ant-Man και ο Jonathan Majors ως Kang the Conqueror. Η Evangeline Lilly επιστρέφει ως Hope van Dyne/Wasp, η Michelle Pfeiffer επιστρέφει ως Janet van Dyn και ο Michael Douglas επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως Hank Pym. Το cast περιλαμβάνει επίσης την Kathryn Newton ως Cassie Lang, τον David Dastmalchian ως Veb, την Katy O'Brian ως Jentorra, τον William Jackson Harper ως Quaz και τον Bill Murray ως Lord Krylar.

Το "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" κυκλοφορεί στη χώρα μας στις 16 Φεβρουαρίου, από την Feelgood.