Μετά τα Όσκαρ, μαζί σε ταινία: Andrew Garfield και Florence Pugh ετοιμάζονται για love story

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Μετά τα Όσκαρ, μαζί σε ταινία: Andrew Garfield και Florence Pugh ετοιμάζονται για love story

AP Photo/Chris Pizzello

Invision

Andrew Garfield και Florence Pugh όχι μόνο μαζί στη σκηνή των Όσκαρ, αλλά και σε ρομαντική ταινία.

Μετά την οσκαρική τους εμφάνιση, Andrew Garfield και Florence Pugh ετοιμάζονται για την κινηματογραφική τους εμφάνιση και μάλιστα σε ρομαντική ταινία.

Όσκαρ 2023 Νικητές: Χωρίς πολλές εκπλήξεις αλλά με πολλή συγκίνηση η μεγαλύτερη βραδιά του Χόλιγουντ

Andrew Garfield και Florence Pugh σε κινηματογραφικό love story

Ο Andrew Garfield και η Florence Pugh, που ανέβηκαν μαζί στη σκηνή του Dolby Theatre ως παρουσιαστές κατά τη διάρκεια της φετινής τελετής των Όσκαρ, βρίσκονται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσουν στην επερχόμενη ρομαντική ταινία "We Live in Time".

https://www.instagram.com/p/CpxuCcBvbnp

Το επερχόμενο ρομαντικό φιλμ θα είναι παραγωγής του StudioCanal σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής του Benedict Cumberbatch, Sunny March. Τα ηνία σκηνοθεσίας αναμένεται να αναλάβει ο John Crowley, γνωστός περισσότερο για το ρομαντικό δράμα "Brooklyn" και το δραματικό "Boy A", και το σενάριο θα γράψει ο διάσημος θεατρικός συγγραφέας Nick Payne.

Αν και δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την πλοκή της ταινίας, πηγές αναφέρουν ότι θα είναι μια ιστορία αγάπης που πιθανότατα θα αρέσει στους θαυμαστές τόσο του Garfield όσο και της Pugh από τις προηγούμενες δουλειές τους. Συγκεκριμένα, αυτό που γνωρίζουμε από το Deadline είναι πως το ρομαντικό φιλμ περιγράφεται ως μια αστεία, βαθιά συγκινητική και καθηλωτική ιστορία αγάπης.

Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή αργότερα μέσα στο έτος, με τον Ron Halpern της EVP Global Production και τον Joe Naftalin της SVP Global Production, να επιβλέπουν την ανάπτυξη για το StudioCanal.

Δεδομένου του stardom που θα φέρουν οι Garfield και Pugh, μαζί με το δημιουργικό ταλέντο που εμπλέκεται, το "We Live in Time" έχει όλα τα φόντα για να γίνει μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ρομαντικές ταινίες της χρονιάς.

Λίγο ρομάντζο στη μεγάλη οθόνη βρε παιδιά

Δύο νεαροί αλλά μεγάλοι αστέρες του Χόλιγουντ, ο Andrew Garfield και η Florence Pugh είναι αναμφισβήτητα από τα hot ονόματα αυτόν τον καιρό. Την Pugh την είδαμε πρόσφατα στο ρομαντικό θρίλερ "Don't Worry Darling" και το δράμα εποχής "The Wonder", ενώ περιμένουμε να την δούμε και σε blockbuster όπως το "Oppenheimer" του Christopher Nolan, το "Dune: Part Two" του Denis Villeneuve και το "A Good Person" μαζί με τον Morgan Freeman. Δεν ξεχνάμε φυσικά και τον μαρβελικό της ρόλο ως Yelena Belova, αδερφή της Black Widow, ρόλο που θα επαναλάβει για την ταινία "Thunderbolts".

Αυτές είναι οι 20 ταινίες που περιμένουμε πώς και πώς το 2023

Όσο για τον Garfield, μπορεί φέτος να ήταν απλά παρουσιαστής στα Oscars 2023, αλλά πέρυσι ήταν προτεινόμενος (και εξαιρετικός θα λέγαμε) για το μιούζικαλ "Tick…Tick…Boom!", ενώ αίσθηση έχει κάνει και στη μικρή οθόνη με τον ρόλο του στο δράμα μυστηρίου "Under the Banner of Heaven" του FX (διαθέσιμο στο Disney+), που του χάρισε και υποψηφιότητα για Emmy. Αναμένουμε να τον δούμε στη μίνι σειρά του David Leitch (Deadpool John Wick), "Hot Air", όπου θα υποδυθεί έναν εκκεντρικό επιχειρηματία ονόματι Richard Branson.

Oscars 2023: Η Jamie Lee Curtis πήρε το πρώτο Όσκαρ αλλά η Angela Basset δεν φάνηκε τόσο χαρούμενη