Είδωλα, συνωμοσίες και υπερήρωες κάθε λογής στα νέα trailer της εβδομάδας που δεν πρέπει να χάσεις

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Είδωλα, συνωμοσίες και υπερήρωες κάθε λογής στα νέα trailer της εβδομάδας που δεν πρέπει να χάσεις

Για τους λάτρεις του σινεμά και της τηλεόρασης, μαζέψαμε τα νέα κορυφαία νέα trailer που βγήκαν αυτήν την εβδομάδα.

Πολυαναμενόμενες επικές ταινίες μεγάλων δημιουργών ή σειρές που θα κάνουν θα μας καολλήσουν στις οθόνες μας, τα νέα trailer της εβδομάδας δεν πρέπει σίγουρα να τα χάσεις.

Αν κι εσύ λατρεύεις τα trailer και δεν μπορείς να περιμένεις για να δεις τι θα φέρει η μεγάλη και η μικρή οθόνη, μην ψάχνεις άλλο! Σου έχουμε τα πιο καυτά trailer που έκαναν την εμφάνισή τους αυτή την εβδομάδα.

Πάτα play, μάρκαρε ημερολόγια και απόλαυσε τα trailer από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες και σειρές!

Fast X Review: Ακόμα και μια λατρεμένη υπερβολή θέλει ένα μέτρον άριστον

Τα πιο hot trailer της εβδομάδας

Killers of the Flower Moon

Η νέα ταινία του Martin Scorsese, που θα είναι από τις μεγαλύτερες (σε διάρκεια) ταινίες της χρονιάς με διάρκεια 3 ώρες και 26 λεπτά, έχει το πρώτο της trailer λίγο πριν προβληθεί στο φετινό Φεστιβάλ Καννών. Έρχεται από την Apple και βασίζεται στο ομώνυμο best-seller του David Grann. Η ταινία θα αφηγηθεί την αληθινή ιστορία των δολοφονιών των πλουσίων ιθαγενών της Οκλαχόμα τη δεκαετία του 1920. Με πρωταγωνιστές τους Leonardo DiCaprio και Robert De Niro, η ταινία βρίσκεται σε παραγωγή από τον Απρίλιο του 2021 και απανταχού θαυμαστές περιμένουν πώς και πώς, όχι μόνο για το reunion του Marty με τον deNiro, αλλά και για την επικών διαστάσεων συνεργασία των Martin Scorsese, Robert deNiro και Leonardo DiCaprio.

Full Circle

Η limited σειρά του Steven Soderbergh έρχεται στο HBO Max στις 13 Ιουλίου. Με έξι επεισόδια συνολικά θα δούμε μια έρευνα για μια αποτυχημένη απαγωγή που αποκαλύπτει μακρόχρονα μυστικά που συνδέουν πολλούς χαρακτήρες και πολιτισμούς στη σημερινή Νέα Υόρκη. Στο εντυπωσιακό cast βρίσκουμε τους Zazie Beetz, Claire Danes, Jim Gaffigan, Jharrel Jerome, Timothy Olyphant, CCH Pounder, Phaldut Sharma, Adia, Sheyi Cole, Gerald Jones, Suzanne Savoy, Ethan Stoddard, Lucian Zanes και Dennis Quaid.

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Σε σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie και σενάριο από τον ίδιο και τον τον Erik Jendresen, η έβδομη MI ταινία θα δει τον Tom Cruise και την ομάδα του IMF να ξεκινούν "την πιο επικίνδυνη αποστολή τους μέχρι τώρα": Να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί όλη την ανθρωπότητα πριν πέσει σε λάθος χέρια".

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Ο Miles Morales επιστρέφει για το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Spider-Verse, Spider-Man: Across the Spider-Verse. Μετά την επανασύνδεση με την Gwen Stacy, ο υπερήρωας τη διπλανής πόρτας Spider-Man εκτοξεύεται σε όλο το Multiverse, όπου συναντά μια ομάδα Spider-People που είναι επιφορτισμένη με την προστασία της ίδιας της ύπαρξής του. Αλλά όταν οι ήρωες συγκρούονται για το πώς να αντιμετωπίσουν μια νέα απειλή, ο Miles βρίσκεται αντιμέτωπος με τις άλλες Αράχνες και πρέπει να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι ήρωας, ώστε να μπορέσει να σώσει τους ανθρώπους που αγαπάει περισσότερο.

Manifest Season 4

Το Netflix δημοσίευσε το trailer της 4ης σεζόν του "Manifest", το δημοφιλές δράμα επιστημονικής φαντασίας, θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Ιουνίου. Στο trailer εμφανίζονται οι Ben, Maya, Cal και οι υπόλοιποι επιβάτες της πτήσης 828 καθώς συνεχίζουν να βρίσκουν έναν τρόπο να σταματήσουν τις ημερομηνίες θανάτου τους και το τέλος του κόσμου.

The Creator

Από τον σκηνοθέτη του "Rogeu One", Gareth Edwards, το πρώτο trailer του "The Creator" μας δίνει μια πρώτη γεύση από την επερχόμενη περιπέτεια δράση επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνιστή τον John David Washington. Η επίσημη σύνοψη γράφει: "Εν μέσω ενός μελλοντικού πολέμου μεταξύ της ανθρώπινης φυλής και των δυνάμεων της τεχνητής νοημοσύνης, ο Τζόσουα, ένας σκληρός πρώην πράκτορας των ειδικών δυνάμεων που θρηνεί την εξαφάνιση της γυναίκας του, στρατολογείται για να κυνηγήσει και να σκοτώσει τον Δημιουργό, τον ασύλληπτο αρχιτέκτονα της προηγμένης τεχνητής νοημοσύνης που έχει αναπτύξει ένα μυστηριώδες όπλο με τη δύναμη να τερματίσει τον πόλεμο… και την ίδια την ανθρωπότητα".