Τα πιο ενδιαφέροντα μέρη για να φας, βρίσκονται στο λαχταριστό «Θα Φας Καλά» με τον Σωτήρη Καλυβάτση

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Τα πιο ενδιαφέροντα μέρη για να φας, βρίσκονται στο λαχταριστό «Θα Φας Καλά» με τον Σωτήρη Καλυβάτση

Αν θες να ανακαλύψεις την πιο ενδιαφέρουσα και νόστιμη πλευρά της Αθήνας, τότε το Θα Φας Καλά με τον Σωτήρη Καλυβάτση είναι η νέα σου εκπομπή.

Η νέα εκπομπή "Θα φας καλά" του ACTION 24 με τον Σωτήρη Καλυβάτση, ταξιδεύει τους γευστικούς μας ορίζοντες με άφθονο χιούμορ, άφθονες γνώσεις και άφθονο νόστιμο φαγητό.

https://www.instagram.com/p/CsGdIr5ILaJ

Θα Φας Καλά… και σίγουρα θα θες κι άλλο

Το "Θα Φας Καλά" είναι η νέα τηλεοπτική λιχουδιά του Action24 που σε ταξιδεύει "στα πιο ακριβά, στα πιο οικονομικά, στα πιο… γενικότερα" μέρη της Αθήνας για να σου μάθει τα πιο hot και in κρυμμένα (ή και όχι) διαμάντια της πρωτεύουσας.

Το άγχος και η πρέσα επιστρέφουν στην κουζίνα του The Bear στο πρώτο trailer της 2ης σεζόν

Ανάλαφρο, διασκεδαστικό, άκρως ενδιαφέρον και άκρως λαχταριστό, όπως ακριβώς θα έπρεπε δηλαδή να είναι μια φρέσκια εκπομπή για το φαγητό. Άμεσο, ποπ, χρωματιστό και δελεαστικό, το "Θα Φας Καλά" δεν παίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά, αλλά τον παίρνει σίγουρα στα σοβαρά όταν πρόκειται για το φαγητό και τους ανθρώπους πίσω από αυτό. Όχι μόνο αυτό, αλλά τα επεισόδια φαίνεται να έχουν γραφτεί με μεράκι και αγάπη για κάθε τι αληθινό, καθώς διανθίζονται με ενδιαφέροντα trivia για τροφές που ξέρεις ή που δεν ξέρεις, για την ιστορία μιας γειτονιάς (με γ μικρό ή κεφαλαίο), ακόμα και για τις τάσεις της διατροφής.

Στο πρώτο επεισόδιο ο Σωτήρης Καλυβάτσης μαθαίνει για τους vegans και τους vegeterians, πηγαίνει στη λαϊκή με τους πιο κατάλληλους ανθρώπους, μπαίνει σε "γειτονική" κουζίνα για να βοηθήσει στα γεμιστά και τρώει -φυσικά- τα καλύτερα.

Θα Φας Καλά: Νέο επεισόδιο το Σάββατο στις 9 μ.μ.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μπαίνει στις κουζίνες των εστιατορίων που φτιάχνουν τα καλύτερα φαγητά της πόλης και κάθεται στα τραπέζια με τους ανθρώπους πίσω από αυτά για να δοκιμάσει το γευστικό φαγητό τους και να σας συστήσει τους κρυφούς γαστρονομικούς θησαυρούς, τις ιστορίες των ανθρώπων πίσω από τα μέρη που αγαπάμε να τρώμε, πάντα με το χαρακτηριστικό του χιούμορ.

Street food, fine dining, μαγειρεία, καντίνες, καλά εστιατόρια, hip μέρη για brunch, παγωτατζίδικα, φούρνοι και ό,τι άλλο προκαλεί αίσθηση λαχτάρας ακόμα στη σκέψη γίνεται ο παιδότοπος του Σωτήρη, που περιπλανιέται στους δρόμους της Αθήνας και μοιράζει γέλια και προτάσεις για το πού «Θα φας καλά». Ακολουθήστε τον στο νέο του γαστρονομικό ταξίδι.

Μπορείς να δεις το πρώτο επεισόδιο online για να πεινάσεις, να μάθεις και να πειστείς ότι θα πρέπει να συντονιστείς το Σάββατο στις 9 το βράδυ για να μάθεις τι πρέπει να δοκιμάσεις αν θες να βρεις τα κρυμμένα διαμαντάκια της πόλης σου.

Φόνοι θερινής νυχτός: Το Only Murders in the Building επιστρέφει τον Αύγουστο