Priscilla: Η γυναίκα του Elvis λάτρεψε το trailer της ταινίας της Copola αλλά υπάρχουν αντιδράσεις

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Priscilla: Η γυναίκα του Elvis λάτρεψε το trailer της ταινίας της Copola αλλά υπάρχουν αντιδράσεις

Η επερχόμενη ταινία της Sofia Copola, «Priscilla», έχει το πρώτο της teaser και οι απόψεις διίστανται.

Μετά τον Elvis σειρά έχει η Priscilla. Η γυναίκα του Βασιλιά του Rock'n'Roll γίνεται ταινία και έχει το πρώτο της teaser trailer. Σε κάποιους δεν άρεσε καθόλου, ενώ κάποιοι άλλοι είναι ενθουσιασμένοι και ανυπομονούν.

Ποιος είναι ο Austin Butler του Elvis

Priscilla: Το teaser που δίχασε

To teaser trailer των 45 δευτερολέπτων είναι ένα σύντομο μοντάζ πλάνων της Priscilla Presley από τότε που ήταν στο σχολείο μέχρι και τον γάμο της, την εγκυμοσύνη και την άνοδο στη δόξα. Δεν ακούγονται διάλογοι, παρά μόνο το κομμάτι "How You Satisfy Me" των Spectrum.

Η ταινία "Priscilla" φέρει την υπογραφή της Sofia Coppola (Lost in Translation) σε σενάριο και σκηνοθεσία και βάζει την οικογένεια Presley στο μικροσκόπιο, αυτήν τη φορά όμως από την οπτική της γυναίκας που παντρεύτηκε τον μύθο.

Με πρωταγωνιστές τους νεοφερμένους Cailee Spaeny και Jacob Elordi, η βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτης, βασίστηκε στο βιβλίο της Priscilla Presley του 1985 "Elvis and Me" και ουσιαστικά αφηγείται την ιστορία του πρώιμου ειδυλλίου του διάσημου ζευγαριού.

Η επίσημη σύνοψη γράφει:

Όταν η έφηβη Priscilla Beaulieu συναντά τον Elvis Presley σε ένα πάρτι, ο άνθρωπος που είναι ήδη ένας μετεωρίτης σούπερ σταρ της ροκ εν ρολ γίνεται κάποιος εντελώς απρόσμενος στις προσωπικές στιγμές: ένας συναρπαστικός έρωτας, ένας σύμμαχος στη μοναξιά, ένας ευγενικός καλύτερος φίλος. Μέσα από τα μάτια της Priscilla, η Sofia Coppola αφηγείται την αθέατη πλευρά ενός μεγάλου αμερικανικού μύθου, το μεγάλου φλερτ και τον ταραχώδη γάμο του Elvis και της Priscilla, από μια γερμανική στρατιωτική βάση μέχρι την ονειρική έπαυλη του Γκρέισλαντ, σε αυτό το βαθιά αισθητό και συναρπαστικά λεπτομερές πορτρέτο της αγάπης, της φαντασίας και της φήμης.

Στο cast θα βρούμε επίσης τους Raine Monroe Boland, Emily Mitchell, Dagmara Domińczyk, Jorja Cadence, Rodrigo Fernandez-Stoll και Luke Humphrey, και αναμένεται να κυκλοφορήσει από την A24 τον Οκτώβριο που μας έρχεται.

Σε ποιον «μίλησε» και σε ποιον όχι

Η πλευρά της περιουσίας του Έλβις δεν ενθουσιάστηκε τόσο με το νέο αυτό teaser. Για την ακρίβεια, όχι μόνο δεν ενθουσιάστηκε, αλλά τη βρήκε μια παρωδία.

https://www.instagram.com/p/CtyyUG_uGwM/

Πολλοί εκπρόσωποι της περιουσίας είπαν στο TMZ ότι η ταινία έγινε εν αγνοία τους και χωρίς τη συγκατάθεσή τους, χαρακτηρίζοντάς τη ως μια "αρπαγή" χρημάτων της Priscilla. Όχι μόνο αυτό, αλλά ένας από τους εκπροσώπους που είδε την ταινία, τη χαρακτήρισε "φρικτή" και συγκεκριμένα είπε: "Μοιάζει με κολεγιακή ταινία. Τα σκηνικά είναι απλά φρικτά, δεν είναι έτσι η Graceland."

Από την άλλη βέβαια, η ίδια η Priscilla έχει τελείως διαφορετική άποψη, η οποία είπε στο μέσο αλλά και στα social media που μοιράστηκε την αφίσα: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα δω την ερμηνεία του βιβλίου μου από την αριστουργηματική Sofia Coppola. Έχει μια τόσο εξαιρετική προοπτική και πάντα ήμουν θαυμάστρια της δουλειάς της. Είμαι σίγουρη ότι αυτή η ταινία θα παρασύρει τους πάντες σε ένα συναισθηματικό ταξίδι."

Συναισθηματικό ταξίδι σίγουρα, αλλά όχι και τόσο διασκεδαστικό απ' ό,τι φαίνεται.

Πόσο αγαπημένη είναι η οικογένεια Presley μετά τον θάνατο της Lisa Marie; Η Priscilla απαντά

priscilla-poster.jpg