Αν θες, μπορείς να μείνεις στο πραγματικό σπίτι της Barbie - Το κουκλόσπιτο μπήκε στο Airbnb

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Αν θες, μπορείς να μείνεις στο πραγματικό σπίτι της Barbie - Το κουκλόσπιτο μπήκε στο Airbnb

Το Dreamhouse της Barbie είναι στο Μαλιμπού και μπορείς πλέον να το νοικιάσεις στο Airbnb. Θα έχεις και οικοδεσπότη τον Ken!

Ζήσε την απόλυτη ροζ φαντασίωση! Τώρα μπορείς να μείνει στο ονειρικό σπίτι της Barbie και να το νοικιάσεις στο Airbnb. Είναι στο Μαλιμπού και έχει και οικοδεσπότη… τον Ken!

Barbie Dream Getaway με οικοδεσπότη Ken

Απανταχού λάτρεις της Barbie ήρθε η ώρα σας! Τώρα μπορείτε να μείνετε στο Dreamhouse της Barbie στο Μαλιμπού. Ναι, κανονικού μεγέθους σπίτι εμπνευσμένο από την πιο διάσημη κούκλα του κόσμου.

Ο κόσμος ξέμεινε από ροζ γιατί η ταινία της Barbie το χρησιμοποίησε όλο… κυριολεκτικά

Το σπίτι αυτό μπήκε στο Airbnb από τον… Κen (τον οποίο στην ταινία θα υποδυθεί ο Ryan Gosling), οποίος θέλει να χαρίσει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς επισκέπτες να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία και να αποδείξει ότι δεν είναι "μόνο ένας Ken".

Στην καταχώρηση στο Airbnb, ο Ken γράφει:

Καλώς ήρθατε στο Kendom μου! Όσο η Barbie λείπει, παρέδωσε τα κλειδιά του Malibu DreamHouse της αυτό το καλοκαίρι και το δωμάτιό μου θα μπορούσε να γίνει δικό σας για απόψε. Έχω προσθέσει μερικές πινελιές για να φέρω λίγη απαραίτητη Kenergy στο πρόσφατα ανακαινισμένο και εμβληματικό Malibu DreamHouse. Τοποθετημένη τέλεια πάνω από την παραλία με πανοραμική θέα, αυτή η ροζ έπαυλη πραγματικού μεγέθους είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα!

Τοποθετημένο κατά μήκος της εκπληκτικής, φωτογενής ακτογραμμής, το Malibu DreamHouse είναι ένα ηλιόλουστο καταφύγιο για σέρφερ που περιβάλλεται από παραλία, παραλία και ακόμη περισσότερη παραλία - ακριβώς όπως μου αρέσει.

Έχω διακοσμήσει το μέρος με λίγο περισσότερο από… εμένα! Είμαι κάτι παραπάνω από παραλία! Τα καουμπόικα πράγματά μου είναι υπέροχα. Και τα άλογα! Κιθάρες, παιχνίδια και πολλά άλλα. Και φυσικά, πατίνια, γιατί κυριολεκτικά δεν πάω πουθενά χωρίς αυτά. Τώρα, οι επισκέπτες μπορούν να το ζήσουν με στυλ Ken για μια neon νύχτα στη χώρα της Barbie - το six-pack δεν περιλαμβάνεται.

Τι άλλο χρειάζεται να ξέρεις αν θες να μείνεις στο σπίτι της Barbie αλά Ken

Το σπίτι με θέα στον ωκεανό έχει πισίνα, disco dance floor, διαθέτει κάμερες ασφαλείας, wifi και κλιματισμό, ενώ διαθέσιμα είναι και ρόλερς και σανίδα του σερφ. Υπάρχει διαθέσιμος concierge που μπορεί να σου προτείνει μέρη για να φας και να διασκεδάσεις. Οι κρατήσεις ανοίγουν την Δευτέρα 17 Ιουλίου για δύο διαμονές μίας διανυκτέρευσης για έως δύο άτομα στις 21 και 22 Ιουλίου 2023.

Δες τις φωτογραφίες του σπιτιού στην παρακάτω γκαλερί:

Η Margot Robbie για την Barbie: «Είναι σεξουαλικοποιημένη, αλλά δεν πρέπει να είναι σέξι»

Όπως σημειώνεται και στην καταχώρηση, η Airbnb για να γιορτάσει την κυκλοφορία της ταινίας και να τιμήσει τη γυναικεία ενδυνάμωση, θα κάνει δωρεά στον οργανισμό Save the Children, που παρέχει μαθησιακούς πόρους και υποστήριξη σε παιδιά, οικογένειες και κοινότητες σε 100 και πλέον χώρες για να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση των κοριτσιών και να τα βοηθήσει να διαπρέψουν στο σχολείο - διασφαλίζοντας ότι όλοι έχουν ίσες ευκαιρίες να επιτύχουν.

Γιατί τόσο Barbie; Γιατί θα βγει σε λίγες εβδομάδες στους κινηματογράφους

Όπως κατάλαβες, η προώθηση της ταινίας Barbie έχει ξεκινήσει για τα καλά. Πριν λίγο καιρό η πρωταγωνίστρια Margot Robbie μας έβαλε μέσα στο εντυπωσιακό και καταρόζ πλατό όπου γυρίστηκε η επερχόμενη ταινία, ενώ η ίδια και το υπόλοιπο cast και συντελεστές, έχουν ξεκινήσει τα δημοσιογραφικά τουρ.

Μπαίνοντας μέσα στο ονειρεμένο σπίτι της Barbie μαζί με την Margot Robbie

"Με την Barbieland να τους έχει διώξει γιατί δεν ήταν οι τέλειες κούκλες, η Barbie (Margot Robbie) και ο Ken (Ryan Gosling) θα τολμήσουν να μπουν στον πραγματικό κόσμο για να ψάξουν για την αληθινή ευτυχία."

"Το να ζεις στη χώρα της Μπάρμπι είναι σαν να είσαι ένα τέλειο ον σε ένα τέλειο μέρος. Εκτός κι αν περνάς μια υπαρξιακή κρίση. Ή αν είσαι ένας Κεν." γράφει η επίσημη πλοκή και μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για μία από τις -απ' ό,τι φαίνεται μέχρι στιγμής- πιο spot-on κωμωδίες της χρονιάς.

Η ταινία "Barbie" θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 20 Ιουλίου.