Ποιοι τρεις ηθοποιοί παραλίγο να γίνουν κι αυτοί Ken δίπλα στον Ryan Gosling;

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Ποιοι τρεις ηθοποιοί παραλίγο να γίνουν κι αυτοί Ken δίπλα στον Ryan Gosling;
© 2023 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Η casting director της ταινίας Barbie αποκαλύπτει τους τρεις ηθοποιούς που μετά λύπης τους απέρριψαν τον ρόλο των Ken, που κατεξοχήν κατείχε ο Ryan Gosling.

Η Ken-ενέργεια είναι παντού και ο Ken του Ryan Gosling είναι από αυτούς που αδιαμφισβήτητα έκλεψαν την παράσταση στη νέα ταινία της Barbie. Τώρα ξέρουμε και ποιοι αναγκάστηκαν να αρνηθούν.

Στα παρασκήνια της Barbie, του Ken και του Ryan Gosling

Η Barbie βγήκε στους κινηματογράφους, έσπασε ρεκόρ πρώτου Σαββατοκύριακου και έγραψε ιστορία, μπήκε στα καλύτερα ανοίγματα όλων των εποχών μαζί με το "Oppenheimer" και εκτός από ροζ, ξεχειλίζει και από Ken-energy!

Οι γυναίκες νίκησαν το box office: Η Greta Gerwig γράφει ιστορία με την Barbie της και σπάει ρεκόρ

Ωστόσο, όπως συμβαίνει με κάθε υπερπαραγωγή, δεν γίνονται όλα τα όνειρα πραγματικότητα και ορισμένοι A-list ηθοποιοί αναγκάστηκαν να κάνουν πίσω λόγω αναπόφευκτων συγκρούσεων με το πρόγραμμα.

Η διευθύντρια casting Allison Jones αποκάλυψε πρόσφατα σε αποκλειστική συνέντευξη στο Vanity Fair ότι τρεις περιζήτητοι ηθοποιοί, ο Bowen Yang, ο Dan Levy και ο Ben Platt, δυστυχώς αναγκάστηκαν να απορρίψουν δευτερεύοντες ρόλους ως διάφοροι Kens λόγω των αυστηρών περιορισμών των γυρισμάτων του COVID-19. Τα τρίμηνα γυρίσματα της ταινίας στο Λονδίνο αποδείχθηκαν δύσκολα για κάποιους, αναγκάζοντας αυτούς τους ηθοποιούς να χάσουν την ευκαιρία να ενταχθούν στο εμβληματικό cast.

Αν και είναι αποκαρδιωτικό να βλέπουμε κάποιους σταρ να μην παίρνουν τον ρόλο του Ken, είναι απόδειξη της γοητείας της ταινίας το γεγονός ότι ακόμη και ο αφανής ήρωας της "Barbie", ο Allan, είχε μερικούς ηθοποιούς που διεκδικούσαν τον ρόλο του.

Ο Jonathan Groff, γνωστός για τις εξαιρετικές ερμηνείες του στο Μπρόντγουεϊ (Hamilton) και όχι μόνο (Mindhunter, Glee), είχε αρχικά οριστεί να υποδυθεί τον Allan. Ωστόσο, η Jones αποκάλυψε ότι αντικρουόμενα χρονοδιαγράμματα οδήγησαν στην απόσυρσή του από το project. Τελικά, ο Michael Cera αποτέλεσε μια ευχάριστη προσθήκη στο cast, δίνοντας αβίαστα ζωή στον Allan και κερδίζοντας υψηλούς επαίνους από τους θαυμαστές.

Ακόμα και ο ρόλος της διπλωμάτισσας Barbie, την οποία υποδύεται η Nicola Coughlan, σχεδόν διακυβεύτηκε λόγω των απαιτητικών επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Ευτυχώς, με την ενθάρρυνση της Greta Gerwig, η Coughlan κατάφερε να εξασφαλίσει έναν μικρότερο αλλά αξιομνημόνευτο ρόλο στην ταινία. Η ίδια μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της στο Instagram, εκφράζοντας τη χαρά της που θα είναι μέρος της μαγευτικής εμπειρίας της Barbieland.

https://www.instagram.com/p/CqnZFzwIfuE/

Καθώς η "Barbie" συνεχίζει να κατακτά τις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο, αποτελεί απόδειξη της ανθεκτικότητας της κινηματογραφικής βιομηχανίας στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που θέτει η πανδημία. Η Greta Gerwig και η αφοσίωση του αστραφτερού cast και του συνεργείου έχουν ζωντανέψει την αγαπημένη κούκλα με έναν τρόπο που αιχμαλωτίζει τις καρδιές των θεατών όλων των ηλικιών.

Barbie: Μια ροζ & spot on κωμωδία του σήμερα με όλα τα ψεγάδια που περιμέναμε