Ο Ryan Gosling έκανε την πιο χολιγουντιανή, πιο σωστή και πιο Barbie έκπληξη γενεθλίων

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Ο Ryan Gosling έκανε την πιο χολιγουντιανή, πιο σωστή και πιο Barbie έκπληξη γενεθλίων
© 2022 Warner Bros. Entertainment Inc.

Ο Ryan Gosling έκανε μια τελείως Barbie έκπληξη στην Greta Gerwig για τα γενέθλιά της.

Η Greta Gerwig έλαβε την πιο Barbie έκπληξη από ποιον άλλον; Από τον Ken της, Ryan Gosling.

In a Barbie World όντως

Ο Ryan Gosling εκπλήσσει τη σκηνοθέτη Greta Gerwig με ένα αξέχαστο δώρο για τα 40α γενέθλιά της. Σε μια συγκινητική χειρονομία, ο καρδιοκατακτητής του Χόλιγουντ Ryan Gosling εξέπληξε την Greta Gerwig με ένα εξαιρετικό δώρο για τα 40α γενέθλιά της.

Ποιοι τρεις ηθοποιοί παραλίγο να γίνουν κι αυτοί Ken δίπλα στον Ryan Gosling;

Γνωστός για τα παιχνιδιάρικα καμώματά του, ο Gosling αποφάσισε να εκφράσει τα συναισθήματά του για την Gerwig μέσω τραγουδιού και χορού. Ο επίσημος λογαριασμός της Barbie στο Instagram μοιράστηκε την απολαυστική στιγμή , εξηγώντας πώς ο "Ken Ryan" είχε στείλει μια ομάδα από ειδικές κούκλες Barbie και Ken για να κάνει έκπληξη στη σκηνοθέτιδα.

Σε ένα συγκινητικό βίντεο, η Gerwig φαίνεται να συμμετέχει σε ένα μάθημα πιλάτες, χωρίς να γνωρίζει καθόλου την έκπληξη που την περιμένει. Ξαφνικά, ένα flash mob από χορευτές εισβάλλει στην αίθουσα, χορεύοντας στο τραγούδι που ερμήνευσε ο Ryan Gosling, "I'm Just Ken", από την επιτυχημένη ταινία της "Barbie".

https://www.instagram.com/reel/CviiziHMaqQ/

Το γεμάτο συγκίνηση πρόγραμμα αφήνει την Gerwig εμφανώς μπερδεμένη, με δάκρυα χαράς να τρέχουν στα μάγουλά της. Καθώς ο χορός ολοκληρώνεται, αγκαλιάζει κάθε χορευτή, ευχαριστώντας τους για την απίστευτη παράσταση. Όταν ερωτάται για τον αποστολέα της έκπληξης, η Gerwig αναφωνεί: "Δεν έχω ιδέα!".

Η φίλη της ρίχνει παιχνιδιάρικα ένα στοιχείο, προτείνοντάς της να σκεφτεί κάποιον. Αυτό ωθεί την Gerwig να ξεσπάσει σε γέλια και να καλύψει το πρόσωπό της με τα χέρια της.

Μέχρι και ο Francis Ford Coppola είναι υπέρ του Barbenheimer: «Μία νίκη για το σινεμά»

Η εισπρακτική επιτυχία της Barbie ήταν πρωτοφανής και η Gerwig θα έχει πολλά να γιορτάσει ενόψει του Σαββατοκύριακου των γενεθλίων της. Η Barbie έχει ξεπεράσει τα 916 εκατομμύρια δολάρια και αναμένεται να φτάσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια τις επόμενες ημέρες. Αυτό θα κάνει επίσης την Gerwig την πρώτη σόλο γυναίκα σκηνοθέτη που μια ταινία της ξεπέρασε το milestone του 1 δισεκατομμυρίου δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Οι γυναίκες νίκησαν το box office: Η Greta Gerwig γράφει ιστορία με την Barbie της και σπάει ρεκόρ