Οι σινεφίλ αποφάσισαν – Αυτές είναι οι top 4 κωμωδίες για το 2023

Τζένη Ντεμιράι
Οι σινεφίλ αποφάσισαν – Αυτές είναι οι top 4 κωμωδίες για το 2023

Οι σινεφίλ του κόσμου ένωσαν τις δυνάμεις τους, ψήφισαν τις καλύτερες κωμωδίες της χρονιάς (έως τώρα) και αποφάσισαν ποιες είναι οι top 4. 

Μπορεί το 2023 να σου έχουν συμβεί πολλά δυσάρεστα γεγονότα, τα οποία επηρεάζουν την ψυχολογία και την διάθεση σου, μπορεί ακόμα να βαρέθηκες τις δραματικές σκηνές σε ταινίες που επικαλούνται τον ρεαλισμό, αλλά ξεπερνούν (κατά πολύ) την ρεαλιστική έκταση της δυστυχίας και καταλήγουν να γίνονται σαπουνόπερες του 2000 με αέρα 2023. Μπορεί, ακόμα, να ψάχνεις μία ευκαιρία απλώς να γελάσεις λίγο παραπάνω. Οτιδήποτε κι αν συμβαίνει, μία κωμωδία είναι πάντα αυτό που χρειάζεσαι!

Άλλωστε, οι comedy movies πάντα μας κάνουν να βλέπουμε τα πράγματα λίγο πιο αισιόδοξα, να γελάσουμε λίγο παραπάνω και τελικά να δούμε τη ζωή με «άλλα μάτια».

Βρήκαμε για σένα τις top 4 κωμωδίες που φέτος είχαν την τιμητική τους, όπως τις κατέταξαν οι σινεφίλ στο Ranker.

Μαθήματα αποπλάνησης

H Maddie, θέλοντας να βρει έναν τρόπο να λύσει τα οικονομικά της προβλήματα και για να μην χάσει το πατρικό της σπίτι, ανακαλύπτει μία ενδιαφέρουσα, σύμφωνα με την οποία πλούσιοι υπερπροστατευτικοί γονείς αναζητούν κάποια να βγει «ραντεβού» με τον ντροπαλό και εσωστρεφή 19χρονο γιο τους, τον Percy, προτού εκείνος φύγει για σπουδές. Ωστόσο, η Maddie δεν αργεί να διαπιστώσει ότι ο παράξενος Percy δεν είναι του χεριού της, όπως νόμιζε.

Operation Fortune: Η Μεγάλη Απάτη

Ο υπερ-κατάσκοπος Όρσον Φόρτουν πρέπει να εντοπίσει και να σταματήσει την πώληση μιας νέας θανατηφόρας τεχνολογίας από τον εκατομμυριούχο Μπρόκερ Γκρεγκ Σάιμοντς. Αναγκασμένος να συνεργαστεί με μερικούς από τους καλύτερους μυστικούς, ο Φόρτουν και η ομάδα του στρατολογούν τον μεγαλύτερο Χολυγουντιανό σταρ Ντάνι Φρανκέσκο για να τους βοηθήσει να σώσουν τον κόσμο.

Champions

Ένας πρώην προπονητής μπάσκετ λαμβάνει δικαστική εντολή να διευθύνει μια ομάδα παικτών με νοητική αναπηρία. Παρά τις αμφιβολίες του, σύντομα συνειδητοποιεί ότι μαζί μπορούν να πάνε πιο μακριά από ό,τι είχαν ποτέ φανταστεί.

Barbie

Αν είσαι από αυτούς (τους λίγους) που δεν έχουν δει την Barbie πρέπει να το κάνεις. Και αυτό όχι μόνο επειδή κατέρριψε το ρεκόρ εισιτηρίων που είχε μέχρι τώρα η υπερπαραγωγή με υπερήρωες του 2008 του Κρίστοφερ Νόλαν, «The Dark Knight», αλλά και επειδή βρίσκεται στο top 5 καλύτερων κωμωδιών του 2023 για το Ranker. Μία ευκαιρία στην Barbieland και την Greta Gerwig αξίζει να δοθεί.

Barbie: Μια ροζ & spot on κωμωδία του σήμερα με όλα τα ψεγάδια που περιμέναμε