Στον δρόμο για τα Oscars 2024 και ο Jimmy Kimmel θα είναι ξανά ο παρουσιαστής

Τζένη Ντεμιράι
Στον δρόμο για τα Oscars 2024 και ο Jimmy Kimmel θα είναι ξανά ο παρουσιαστής

«Σας παρακαλώ, ας μείνει μεταξύ μας, ευχαριστώ», έγραψε αστειευόμενος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Jimmy Kimmel.

Για τέταρτη φορά ο Jimmy Kimmel πρόκειται να παρουσιάσει τα Oscars στην 96η διοργάνωση των Βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου στις 10 Μαρτίου 2024.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Jimmy Kimmel Live» έχει ξαναβρεθεί στην θέση του παρουσιαστή των Oscars το 2017, το 2018 και το 2023. Ο ίδιος μετά την σχετική ανακοίνωση δήλωσε με χιούμορ «Πάντα ονειρευόμουν να παρουσιάσω τα Oscars για ακριβώς τέσσερις φορές».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Jimmy επιστρέφει ως παρουσιαστής και η Molly [McNearney] επιστρέφει ως εκτελεστική παραγωγός των Όσκαρ», είπε από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της Ακαδημίας Bill Kramer.

https://www.instagram.com/p/Czr74dLPQd5/

«Μοιράζονται την ίδια αγάπη με εμάς για τις ταινίες και τη δέσμευσή μας να παράγουμε μια δυναμική και διασκεδαστική εκπομπή για το παγκόσμιο κοινό μας. Είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες στον Jimmy, τη Molly και τις ομάδες τους για την απίστευτη δημιουργικότητα και συνεργασία τους και για το γεγονός ότι θα βρίσκονται και πάλι μαζί μας σε αυτή τη διαδρομή».

Ο δημοφιλής Αμερικανός τηλεπαρουσιαστής και ηθοποιός το βράδυ της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου ανέβασε μία φωτογραφία του στο Instagram με 4 βραβεία oscars στην οποία έγραψε: «Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι θα επιστρέψω ως παρουσιαστής στα Oscars την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024. Σας παρακαλώ, ας μείνει μεταξύ μας, ευχαριστώ».

https://www.instagram.com/p/Czr4NzevUxw/

Ο Jimmy Kimmel και η Molly McNearney είναι η απόδειξη ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι

H Molly McNearney είναι σεναριογράφος, παραγωγός και σύζυγος του Jimmy Kimmel.

Οι δυο τους συνεργάζονταν στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live!» Για περίπου έξι χρόνια πριν ξεκινήσει να αναπτύσσεται ο έρωτας ανάμεσα τους. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν να έχουν σχέσεις με άλλα πρόσωπα κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, τελικά βρήκαν την αληθινή αγάπη ο ένας στο πρόσωπο του άλλου, επισημοποιώντας τη σχέση τους μετά από ένα γεύμα που ετοίμασε ο Kimmel για εκείνη, με τα αγαπημένα της φαγητά. Αυτό θα πει τελικά «ο έρωτας περνάει απ’ το στομάχι»!