Εφιάλτης για τον Brad! Κι όμως, ο Pitt έχασε πολλά εκατομμύρια για μια ταινία

Πατούλια Κατερίνα
Εφιάλτης για τον Brad! Κι όμως, ο Pitt έχασε πολλά εκατομμύρια για μια ταινία

Χαμένος στη δουλειά, κερδισμένος στον έρωτα ο Brad Pitt.

Η απεργία των σεναριογράφων που κράτησε για πολλούς μήνες, φαίνεται πως θα κοστίσει πολύ παραπάνω στον παραγωγό και ηθοποιό Brad Pitt. Ο Pitt ξεκίνησε να ετοιμάζει μια ταινία για τη Formula 1 με δεκάδες γυρίσματα στο πρώτο μισό της Formula σε όλον τον κόσμο.

Με την απεργία των σεναριογράφων, η παραγωγή σταμάτησε και με την πρόσφατη πια συμφωνία ανάμεσα στα στούντιο και στους σεναριογράφους, τα γυρίσματα ξεκίνησαν ξανά.

F1 Italian Grand Prix 2023

Έλα όμως που οι σπόνσορες της Formula έχουν αλλάξει ριζικά, και έτσι δεκάδες πλάνα από αυτά που έχουν γυριστεί δεν θα χρησιμοποιηθούν πλέον. Τα νέα αυτά ήταν τα χειρότερα που θα μπορούσαν να ακούσουν οι συμπαραγωγοί του Pitt, Jerry Bruckheimer και ο σούπερ σταρ Lewis Hamilton.

Ο Lewis ήταν αυτός που βοήθησε τον Brad στις δικές του σκηνές και θα πρωταγωνιστήσει και αυτός στην ταινία που δεν έχει ακόμα τίτλο.

Ο Lewis και ο Brad βλέπουν την ταινία αυτή σαν παιδί τους και τα Apple Studios που βοηθούν στην παραγωγή δεν είναι ότι βρέθηκαν προ εκπλήξεως αλλά δεν μπορούν να κάνουν και πολλά για την αλλαγή που έγινε. Η ταινία υποτίθεται πως θα έβγαινε στο τέλος του 2024 με σκηνοθέτη τον Joseph Kosinski, τον άνθρωπο πίσω από τη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία Top Gun Maverick. Έτσι κι αλλιώς ένα άλλο πρόβλημα είναι ο ερχομός της F1, του Ron Howard, μιας ακόμα ταινίας που αφορά τους αγώνες ταχύτητας.

Τουλάχιστον, υπάρχει και ένας τομέας στη ζωή του Brad που πηγαίνει καλά κι αυτός είναι η προσωπική του ζωή.

Ο Brad ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της Ines de Ramon. Ο 59χρονος σταρ της μεγάλης οθόνης και η 30χρονη δημιουργός κοσμημάτων είναι αχώριστοι και πηγές από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού αναφέρουν πως ο Pitt την συστήνει πλέον ως κοπέλα του και δείχνει πολύ ευτυχισμένος.

«Αυτή είναι η πρώτη κανονική σχέση του Brad μετά το διαζύγιο. Παρουσιάζει την Ines de Ramon ως κοπέλα του. Είναι υπέροχο να τον βλέπουμε καλά. Η Ines τον κάνει πολύ ευτυχισμένο», αναφέρει χαρακτηριστικά πηγή στο περιοδικό People και προσθέτει πως ο ηθοποιός τα πάει περίφημα με τη νέα του σύντροφο.