Το «Poor Things» έκανε μία λαμπερή πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη & Λάνθιμος - Stone αποθεώθηκαν από το cast

Τζένη Ντεμιράι
Το «Poor Things» έκανε μία λαμπερή πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη & Λάνθιμος - Stone αποθεώθηκαν από το cast
©2023 Evan Agostini

Η πρεμιέρα του «Poor Things» στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες αναμένεται να γίνει τον Ιανουάριο του 2024.

Σε ένα τελευταίο κόκκινο χαλί βρέθηκαν ο Γιώργος Λάνθιμος και η Emma Stone για την πρεμιέρα της ταινίας «Poor Things» στο DGA Theater της Νέας Υόρκης.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου, οι Emma Stone, Mark Ruffalo, Willem Dafoe, Ramy Youssef, Margaret Qualley και Kathry Hunter βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη για την πρεμιέρα της ταινίας που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Λάνθιμος και έγραψε το σενάριο ο Tony McNamara.

Η Emma Stone έκλεψε τις εντυπώσεις, φορώντας ένα maxi dress του οίκου Louis Vuitton, το οποίο άφηνε ανάλυπτα σημεία του δέρματός της σε όλη του την επιφάνεια.

Ποιοι άλλοι βρέθηκαν στη λαμπερή πρεμιέρα

Στην πρεμιέρα για τα «Χαμένα Κορμιά» τον Mark Ruffalo συνόδεψε η γυναίκα του, Sunrise Coigney, η οποία ήταν ντυμένη πολύ κομψά, στηρίζοντας το back to black και το κόκκινο κραγιόν.

Εκτός από το cast και τους δημιουργούς της ταινίας (Tony McNamara και Γιώργος Λάνθιμος), το παρών έδωσαν και άλλα πρόσωπα . Πρώτη και καλύτερη η Taylor Swift, η οποία θέλησε να δείξει την υποστήριξή της στην Emma Stone. «Την γνωρίζω 17-18 χρόνια, είναι μία υπέροχη φίλη», δήλωσε η Stone μιλώντας για την Taylor.

Στην πρεμιέρα βρέθηκε και η ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, Laura Dern.

Poor Things για Oscar: Τι πρέπει να ξέρεις για την ταινία του Λάνθιμου που αποθεώνουν οι κριτικοί

Όνειρο που έγινε πραγματικότητα η συνεργασία με Λάνθιμο και Stone

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μάλιστα, ο Ruffalo, τον οποίο είδαμε πρόσφατα και στη μίνι σειρά του Netflix «All The Light We Cannot See», δήλωσε ότι το να εργάζεται με τον Λάνθιμο, τη Stone και όλη την υπόλοιπη ομάδα του Poor Things ήταν σαν ένα «όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Μιλώντας σε δημοσιογράφο του The Hollywood Reporter, ο ηθοποιός ανέφερε για τον χαρακτήρα που υποδύεται στην ταινία, Duncan Wedderburn, πως «μπορεί να πει τα πιο εξωφρενικά, βρόμικα, αλλά και ποιητικά πράγματα από οποιονδήποτε άλλον εμφανίστηκε στο σινεμά τα τελευταία 20 χρόνια και να το κάνει με γοητεία και απόλυτη απρέπεια». Πρόσθεσε, ακόμα, ότι του άρεσε πολύ η ιδέα της ταινίας αλλά και η ευκαιρία να συνεργαστεί με την Emma Stone και όλο το υπόλοιπο cast.

YE - Top Films

Από την πλευρά της, η Emma Stone, η οποία υποδύεται την Bella Baxter, εξήγησε ότι δεν μπορούσε να αποφασίσει ποια ήταν η αγαπημένη της σκηνή στην ταινία επειδή απήλαυσε κάθε στιγμή και αγάπησε τον χαρακτήρα που υποδύθηκε.

Ανέφερε, επιπλέον, πως:

«Νιώσαμε πραγματικά ελεύθεροι και δεν ντρεπόμασταν από τους γύρω μας, το οποίο είναι τεράστιο όταν κάνεις πολλά από αυτά», ενώ συνέχισε λέγοντας πως «ένιωσα πραγματικά καλά με όλους όσους είχαμε μαζί σκηνές».

Η Emma Stone πάει όπου την πάει ο Γιώργος Λάνθιμος & οι γειτονιές της Αθήνας έχουν την τιμητική τους

Το καλύτερο μέρος αυτής της δουλειάς ήταν η συνεργασία με τον Λανθιμο

Ο Dafoe, ο οποίος θα υποδυθεί τον Godwin Baxter, τον επιστήμονα, δηλαδή, που θα επαναφέρει στη ζωή την Emma Stone ως Bella Baxter, ανέφερε μιλώντας στην πρεμιέρα του «Poor Things» στη Νέα Υόρκη, ότι ο χαρακτήρας του με τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί η Stone αναπτύσσουν μία πολύ περίπλοκη σχέση».

Για εκείνος το καλύτερο σε αυτή τη δουλειά ήταν ο τρόπος με τον οποίο είχε διαμορφωθεί ο κόσμος, ο σχεδιασμός του χώρου. Εκτός αυτού, τόνισε πώς «το καλύτερο μέρος (της δουλειάς) ήταν η συνεργασία με τον Γιώργο. Είναι ένας υπέροχος σκηνοθέτης. Το καλύτερος μέρος ήταν η συνεργασία με τον σεναριογράφο Tony McNamara. Το καλύτερο μέρος ήταν οι σκηνές με την Emma».

Η ταινία «Poor Things» αναμένεται να έρθει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιανουάριο του 2024.

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP