Η Selena Gomez θα υποδυθεί τη Linda Ronstadt σε ταινία και αυτοί είναι οι λόγοι που αξίζει να γίνει

Τζένη Ντεμιράι
Η Selena Gomez θα υποδυθεί τη Linda Ronstadt σε ταινία και αυτοί είναι οι λόγοι που αξίζει να γίνει
2020 Invision

Γιατί αξίζει να δούμε στη μεγάλη οθόνη την ιστορία της Linda Ronstadt και ποια τα κοινά στοιχεία με την Selena Gomez;

Η Selena Gomez πρόκειται να υποδυθεί την τραγουδίστρια Linda Ronstadt, σε μία βιογραφία που αναμένεται να δούμε στις οθόνες μας, σύμφωνα με πληροφορίες του Rolling Stone αλλά και του Variety.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και η ίδια η τραγουδίστρια αναδημοσιεύοντας την είδηση, τόσο από το Variety όσο και από το Rolling Stone.

Screenshot-2024-01-11-124729.png

Η Selena Gomez, από την πλευρά της, αναδημοσίευσε μία φωτογραφία από τα απομνημονεύματα της Ronstadt, με τίτλο «Simple Dreams», στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο «σάρκα και οστά» στα δημοσιεύματα.

AP20281565231940.jpg

Πηγή: AP

Γιατί αξίζει να δούμε στη μεγάλη οθόνη την ιστορία της Linda Ronstadt;

Το ενδιαφέρον στην ιστορία της Linda Ronstadt είναι το γεγονός ότι σταμάτησε την καριέρα της πριν από 14 χρόνια, όταν διαγνώστηκε με Parkinson. Ο τρόπος με τον οποίο κανείς διαχειρίζεται μία ασθένεια αποτελεί τις περισσότερες φορές μία ενδιαφέρουσα ιστορία. Αν, λοιπόν, η πλοκή δώσει βάση σε αυτό, υποθέτουμε ότι θα έχει ένα σενάριο που μπορεί να συγκινήσει, να διδάξει αλλά και να ξαφνιάσει το κοινό.

Επιπλέον, η Ronstadt αποτελεί μία σημαντική προσωπικότητα της country, ροκ και latin μουσικής, με πληθώρα βραβείων Grammys, το οποίο αποτελεί έναν ακόμα λόγο που την καθιστά ενδιαφέρουσα ηρωίδα της μεγάλης οθόνης.

Music-Linda Ronstadt

Πηγή: AP

Η Linda Ronstadt γεννήθηκε το 1945 στο Tucson της Αριζόνα. Ήταν ένα παιδί – θαύμα της μουσικής και σε ηλικία 14 ετών δημιούργησε ένα folk συγκρότημα με τα αδέρφια της. Στα 18 της μετακόμισε στο LA και εντάχθηκε στο folk band «Stone Poneys».

Δεν άργησε, όμως, να ξεκινήσει την σόλο πορεία της και να σημειώσει επιτυχία, με τη δυναμική φωνή της, αναδιαμορφώνοντας τραγούδια σε διάφορα είδη, όπως μπλουζ, rock and roll και country.

Τη δεκαετία του 1970 η Linda Ronstadt βρισκόταν στο top10 των πιο εμπορικών τραγουδιστριών, τα tours της γίνονταν sold out και πουλούσε πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

California Daily Life

Πηγή: AP

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της κέρδισε 11 Grammys. Έκανε επίσης περιστασιακές εμφανίσεις ως ηθοποιός, πρωταγωνιστώντας στην ταινία «The Pirates of Penzance» του 1983 με τον Kevin Kline και κάνοντας guest στο επεισόδιο «Mr. Plow» των Simpsons το 1992.

https://www.instagram.com/p/CybYQ_qxa29/

Η 77 χρονη σήμερα Ronstadt δεν παντρεύτηκε ποτέ, αλλά είχε αρκετές σχέσεις που θα μπορούσαν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Μεταξύ άλλων, η ερωτική ζωή της τραγουδίστριας συνδέθηκε με τον Πρώην Κυβερνήτη της Καλιφόρνιας, Jerry Brown, τον ηθοποιό Jim Carrey και τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο George Lucas.

Η καριέρα της Ronstadt έληξε το 2009, όταν αποφάσισε ότι δεν ήταν πλέον σε θέση να ερμηνεύει λόγω των επιπτώσεων της τρομώδους παράλυσης.

«Έχω ένα ακόμα άλμπουμ μέσα μου»

Πριν από λίγες μόλις ημέρες, η Selena Gomez είχε βρεθεί στο επίκεντρο επειδή είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την καριέρα της στη μουσική και να επικεντρωθεί στην υποκριτική, την οποία ξεκίνησε από μικρή ηλικία, παίζοντας στη σειρά «Barney» από το 2002 έως το 2004, σε ηλικία 10-12 ετών.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της στο podcast «SmartLess» ανέφερε, για την υποκριτική και τη μουσική: «Αισθάνομαι ότι έχω ακόμα ένα άλμπουμ μέσα μου, αλλά μάλλον θα επέλεγα την υποκριτική (αν χρειαζόταν να διαλέξω)». Ενώ λίγο αργότερα, όταν οι παρουσιαστές της είπαν ότι δεν χρειάζεται να διαλέξει και πως μπορεί να τα κάνει και τα δύο παράλληλα, εκείνη απάντησε «Έχετε δίκιο, αλλά θα θέλω να χαλαρώσω γιατί είμαι κουρασμένη».

Οι δηλώσεις της ήρθαν λίγο πριν δημοσιοποιηθεί ότι θα υποδυθεί την Linda Ronstadt στη βιογραφία της, η οποία, όπως φαίνεται θα αποτελέσει την πρώτη αφοσιωμένη προσπάθεια της στον χώρο της υποκριτικής και αυτός αποτελεί ακόμα έναν λόγο που αξίζει να αναμένουμε για την ταινία.

Τέλος, οι δύο γυναίκες μοιράζονται δύο σημαντικά στοιχεία ταυτότητας, αφού τόσο η Linda Ronstadt όσο και η Selena Gomez έχουν καταγωγή από το Μεξικό, ενώ και δύο έχουν ασχοληθεί με την υποκριτική και τη μουσική.

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP