Νέες εικόνες της Selena Gomez με τον Benny Blanco επιβεβαιώνουν ότι αυτή η σχέση είναι ξεχωριστή

Τζένη Ντεμιράι
Νέες εικόνες της Selena Gomez με τον Benny Blanco επιβεβαιώνουν ότι αυτή η σχέση είναι ξεχωριστή

H Selena Gomez έχει σχέση με τον μουσικό παραγωγό και πρώην συνεργάτη του Justin Bieber, Benny Blanco, τους τελευταίους έξι μήνες. 

Τον απόλυτο έρωτα ζει η Selena Gomez στο πλευρό του Benny Blanco και έχει αποφασίσει πως θα βιώνει την κάθε στιγμή μαζί του χωρίς να φοβάται να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά της.

Έτσι, η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας ανέβασε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την έκθεση Luna Luna: Forgotten Fantasy στο Λος Άντζελες, την οποία επισκέφτηκε με τον αγαπημένο της.

Συγκεκριμένα, η Selena Gomez δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία εκείνη και ο 35χρονος μουσικός παραγωγός πόζαραν αγκαλιά στην αντανάκλαση της εκπληκτικής γεωμετρικής εγκατάστασης του Salvador Dalí με καθρέφτη, η οποία ονομάστηκε Dalídom.

gomez.png

Και ο Blanco από την πλευρά του δε διστάζει να αναρτά εικόνες με την αγαπημένη του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ένα story που έκανε με την Gomez το βράδυ της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου, δείχνοντας ότι είναι αγαπημένοι και περνούν συνεχώς χρόνο μαζί.

Screenshot-2023-12-29-113955.png

Η Selena Gomez χωρίς μακιγιάζ με τα φυσικά της μαλλιά δίνει έμπνευση για το weekend

«Τον εμπιστεύεται πραγματικά»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, η Selena Gomez επιβεβαίωσε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι εκείνη και ο Blanco είναι ζευγάρι περίπου έξι μήνες.

«Μου έχει φερθεί καλύτερα από οποιονδήποτε άνθρωπο σε αυτόν τον πλανήτη», είχε δηλώσει η ίδια, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Ενώ ένα κοντινό της πρόσωπο είχε τονίσει, στo Entertainment Tonight, πως ο Blanco κάνει τη Gomez να αισθάνεται «ασφαλής και σίγουρη».

«Σέβεται τον εαυτό του, δεν το κάνει για την προσοχή ή τη φήμη. Δεν τον νοιάζει τίποτα από όλα αυτά και η Selena το βλέπει αυτό και τον εμπιστεύεται πραγματικά», είχε προσθέσει ακόμα η ίδια πηγή.

Στις 15 Δεκεμβρίου, η Selena είχε αναρτήσει ακόμα δύο φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, από τρυφερές τους στιγμές, οι οποίες σίγουρα ικανοποιούν τους fans της τραγουδίστριας, που την έχουν δει πολλές φορές να ταλαιπωρείται και να μη δείχνει ψυχικά υγιής.

Ο Blanco φαίνεται να της κάνει καλό, να την κάνει να χαμογελά και να ζει τον έρωτα.

Πριν η Gomez δημοσιοποιήσει τη σχέση της με τον πρώην συνεργάτη του Justin Bieber, μίλησε πιο αόριστα στη Vogue México y Latinoamérica για την προσωπική της ζωή, λέγοντας:

«Ειλικρινά, πρέπει να αρχίσω να ελκύομαι από το σωστό είδος ανθρώπων, γιατί είναι λίγο και από τα δύο», είπε για τις προκλήσεις των ραντεβού. «Είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάποιον που μπορεί να σε ακούσει και να νοιαστεί για σένα, αλλά ξέρω ότι όταν συμβεί θα είναι υπέροχο και θα θέλεις να είναι υγιές».

Η Selena Gomez δεν είναι single και τη σχέση με τον Benny Blanco την υπερασπίστηκε όσο καμία άλλη

Πηγή κεντρικής εικόνας: @selenagomez