H Taylor Swift έγινε 34 ετών και όλοι στο party της σχολίασαν την απουσία του Travis Kelce

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Taylor Swift έγινε 34 ετών και όλοι στο party της σχολίασαν την απουσία του Travis Kelce

H Taylor Swift γιόρτασε τα γενέθλιά της με αγαπημένα πρόσωπα αλλά χωρίς τον σύντροφό της, Travis Kelce. H απουσία του αθλητή και οι λαμπερές εμφανίσεις.

Το 2023 ήταν αναμφίβολα η χρονιά της Taylor Swift αφού αναδείχθηκε πρόσωπο της χρονιάς από το περιοδικό Time ενώ η περιοδεία της «Eras Tour» σπάει κάθε ρεκόρ, ξεπερνώντας το 1 δισεκατομμύριο δολάρια εισπράξεων.

Η διάσημη τραγουδίστρια θεωρείται μια από τους 100 πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών σε παγκόσμιο επίπεδο και κατάφερε να σημειώσει ρεκόρ εσόδων σε περιοδεία της για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Η Taylor Swift έγινε 34 ετών και έστειλε ένα μήνυμα στους θαυμαστές της

Πριν από μερικές ώρες η τραγουδίστρια γιόρτασε τα 34α γενέθλιά της και μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram έστειλε ένα μήνυμα στους fans.

https://www.instagram.com/reel/C0y2-PxuKjc/

«Η εκτεταμένη έκδοση της ταινίας Eras Tour είναι διαθέσιμη για προβολή στο σπίτι. Γιορτάστε μαζί μου βλέποντάς την στο σπίτι και τρολάρετέ με για την υπερβολική χρήση emoji. Είμαι υπερήφανη που είμαι millennial και είναι η μέρα μου σήμερα οπότε απαλλάσσομαι», έγραψε με χιούμορ η Swift στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Το πάρτι της Taylor Swift και οι λαμπεροί καλεσμένοι

H Taylor Swift πέρασε τη βραδιά των γενεθλίων της στη Νέα Υόρκη με την Blake Lively και άλλους αγαπημένους φίλους ανάμεσά τους η Selena Gomez, ο Miles Teller και η σύζυγός του, Κeleigh Sperry Teller.

https://www.instagram.com/p/C01Gw9eI76W/

Η 34χρονη φαίνεται πως εμπνεύστηκε το οutfit από το άλμπουμ της «Midnights» αφού εμφανίστηκε με φόρεμα που είχε κεντημένα αστέρια και φεγγάρια. Η Blake Lively επέλεξε ένα μαύρο, δερμάτινο φόρεμα το οποίο συνδύασε με ασορτί μπότες γνωστού Γαλλικού Οίκου.

https://www.instagram.com/p/C01A3hhP2sW/

Για την περίσταση η pop star επέλεξε ένα μαύρο mini φόρεμα που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της. Το look ολοκλήρωσαν μια glam ασημί τσάντα και ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Η απουσία του Travis Kelce

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του συντρόφου της τραγουδίστριας, Travis Kelce από το πάρτι της. Ο γνωστός αθλητής αναγκάστηκε να παραμείνει στο Kansas λόγω υποχρεωτικής προπόνησης με την ομάδα του εξαιτίας της μεγάλης ήττας στον τελευταίο τους αγώνα.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα το σπίτι της τραγουδίστριας κατακλύστηκε από δώρα και μπουκέτα λουλουδιών, ανάμεσά τους μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη, δώρο από τον σύντροφό της, Travis Kelce.

https:

Το ερωτευμένο ζευγάρι φέρεται να γιόρτασε ιδιωτικά τα γενέθλια της τραγουδίστριας λίγες ημέρες νωρίτερα, σύμφωνα πάντα με πηγές του People.

Πηγή κεντρικής: taylorswift