Η Selena Gomez δεν είναι single και τη σχέση με τον Benny Blanco την υπερασπίστηκε όσο καμία άλλη

Πατούλια Κατερίνα
Η Selena Gomez δεν είναι single και τη σχέση με τον Benny Blanco την υπερασπίστηκε όσο καμία άλλη
Invision

Ο πρώην συνεργάτης του Justin Bieber είναι ο αγαπημένος της Selena Gomez και η τραγουδίστρια δεν σταματάει να υποστηρίζει τη σχέση αυτή δημόσια. 

Η Selena Gomez όχι μόνο δεν είναι μόνη αλλά περνάει τόσο καλά που θα υπερασπιστεί τη νέα της σχέση με νύχια και με δόντια.

New couple in town

Η 31χρονη επιβεβαίωσε πως είναι ζευγάρι με τον παραγωγό Benny Blanco, ο οποίος υπήρξε φίλος και επί χρόνια συνεργάτης του πρώην της Justin Bieber. Αρχικά, η Gomez σχολίασε κάτω από ένα post του λογαριασμού Popfaction που έγραφε πως η Selena είναι σε σχέση και όχι μόνο.

https://www.instagram.com/p/C0kuXPOtNe_/

«Το καλύτερο που μου συνέβη»

Υπήρξε ένα σχόλιο στο οποίο η Gomez σχολίαζε πως ο Benny είναι τα πάντα, το καλύτερο πράγμα που της έχει συμβεί ενώ σε τρίτο σχόλιο υπήρξε η φράση:

«Ο Benny είναι ο καλύτερος άντρας που είχα στη ζωή μου. Μου φέρνει καλύτερα από κάθε άλλον άνθρωπο».

Κάπως έτσι οι φανς της Gomez άρχισαν να ανησυχούν για να το αν ο λογαριασμός της τραγουδίστριας έχει χακαριστεί.

Εκεί ξεκίνησε ένας ακόμα διάλογος με fan που απορούσε αν τα σχόλια αυτά τα κάνει η ίδια η Selena κι εκείνη απάντησε ξανά:

«Δεν καταλαβαίνω, είμαι πολύ χαρούμενη, Αν δεν σε νοιάζει το ότι νιώθω ελεύθερη να εκφράζομαι, μπορείς να γράφεις ό,τι θες αλλά δεν θα επιτρέψω στα λόγια σου να καθοδηγήσουν τη ζωή μου, έχω τελειώσει με αυτό, αν δεν μπορείς να αποδεχτείς πόσο χαρούμενη είμαι, δεν χρειάζεται να με παρακολουθείς».

https://www.instagram.com/p/C0kbgEtpfM6/

Λίγο αργότερα, ήρθε μια ασπρόμαυρη πόζα της Gomez στην αγκαλιά ενός άντρα που έμοιαζε με τον παραγωγό και ένα μήνυμα όπου η Selena τόνιζε στους θαυμαστές πόσο εκτιμά και αγαπά κάθε έναν από αυτούς.

selena-gomez-confirms-benny-blanco-relationship-v-3-5465-1702003952-2_dblbig.jpg

Οι εκπρόσωποι της Selena και του Benny δεν ήταν διαθέσιμοι για σχόλιο στην Page Six. Πάντως, ο παραγωγός και η τραγουδίστρια από το 2021 που συνεργάστηκαν και παρέμειναν κοντά ενώ και η μαμά της Gomez, Mandy Teefy ακολουθεί τον παραγωγό στο Instagram. Ο Blanco ήταν εκεί για τα γενέθλια της Selena τον Ιούλιο.

Η Gomez εντοπίστηκε να περπατά χέρι- χέρι με τον Drew Taggart τον Ιανουάριο του 2023 ενώ ήταν ζευγάρι με τον The Weeknd το 2017 αλλά και με τον Justin Bieber για 8 χρόνια.

https://www.instagram.com/p/C0jnaHJgA4u/

3 φορές που η Selena Gomez μίλησε για τη σχέση με τον εαυτό μας και έγινε έμπνευση!