Το φινάλε των «Peaky Blinders» γίνεται ταινία και ανυπομονούμε ήδη να ξαναδούμε τον «Tommy Shelby»

Τζένη Ντεμιράι
Το φινάλε των «Peaky Blinders» γίνεται ταινία και ανυπομονούμε ήδη να ξαναδούμε τον «Tommy Shelby»

Προς το παρόν δεν είναι σαφές ποια υπόθεση μπορούμε να περιμένουμε να δούμε στην ταινία «Peaky Blinders», ωστόσο, το πιθανότερο είναι να τη δούμε το 2025.

Μπορεί η έκτη και τελευταία σεζόν των Peaky Blinders να τελείωσε το 2022, ωστόσο η ιστορία του Tommy Shelby και της συμμορίας του δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Το τέλος, ωστόσο, δε θα γραφτεί στη μικρή οθόνη, αλλά στην μεγάλη του κινηματογράφου, αφού το 2024 ξεκινούν τα γυρίσματα για την ταινία που θα διηγηθεί το τελευταίο κεφάλαιο των Peaky Blinders.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο ίδιος ο δημιουργός της σειράς, Steven Knight το 2021.

«Ο Covid άλλαξε τα σχέδιά μας. Αλλά μπορώ να πω ότι το σχέδιό μου από την αρχή ήταν να τελειώσει το Peaky με μια ταινία. Αυτό πρόκειται να συμβεί», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο Deadline.

https://www.instagram.com/p/CoNLwr8NNDa/

Ποια θα είναι η υπόθεση της ταινίας;

Προς το παρόν δεν είναι σαφές ποια υπόθεση μπορούμε να περιμένουμε να δούμε στην ταινία «Peaky Blinders», ούτε σε ποια χρονιά μπορεί να διαδραματίζεται. Ωστόσο, προηγούμενες δηλώσεις του Knight υποδηλώνουν ότι θα μπορούσε να διαδραματίζεται, εν μέρει, κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Το 2018, ο Knight είχε πει στους θαυμαστές ότι η αρχική πρόθεση ήταν να γυριστεί μια έβδομη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς, με προοπτική να υπάρξουν ακόμα περισσότερες σεζόν στην πορεία.

«Η φιλοδοξία μου είναι να την κάνω μια ιστορία μιας οικογένειας ανάμεσα σε δύο πολέμους, οπότε πάντα ήθελα να την τελειώσω με την πρώτη σειρήνα αεροπορικής επιδρομής το 1939», είχε πει τότε και κανείς δεν θα μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να κάνει πράξη αυτή την ιδέα.

Britain Peaky Blinders Premiere

Πηγή: AP

Ποιοι θα εμφανιστούν στην ταινία;

Δεν γνωρίζουμε πολλά για το ποιοι θα βρίσκονται στο καστ της ταινίας, αλλά ο Knight επιβεβαίωσε ότι ο Cillian Murphy θα συνεχίσει να υποδύεται τον Tommy, καθώς και ο Paul Anderson τον αδελφό του, Arthur.

https://www.instagram.com/p/Cm1wTHOoNht/

Ερωτώμενος για τους ηθοποιούς της ταινίας τον Φεβρουάριο του 2022, ο δημιουργός των «Peaky Blinders» είχε πει:

«Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι, τόσοι πολλοί σπουδαίοι ηθοποιοί, με τους οποίους είμαστε ήδη, κατά κάποιον τρόπο, σε συζητήσεις για την ταινία και για ό,τι ακολουθήσει. Αλλά νομίζω ότι αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να εκπλήσσουμε τον κόσμο και να ανακαλύπτουμε νέα ταλέντα. Επειδή είναι όλα εκεί έξω, και υπάρχει ένα είδος συνέπειας - αυτό που κάνουμε είναι να βρίσκουμε πραγματικά καλούς ηθοποιούς από ένα εργατικό υπόβαθρο, και να αφηγούμαστε αυτή την ιστορία. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε».