Τα Oscar έρχονται στην Ελλάδα από το Nova Stars

Τα Oscar έρχονται στην Ελλάδα από το Nova Stars

Ζήσε την μαγεία των Oscar μέσα από τη μεγάλη οθόνη του Nova Stars με ένα μήνα Οσκαρικών επιλογών και LIVE την 84η Τελετή Απονομής των Oscar!

H Nova, η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα, γιορτάζει το μήνα των Oscar και δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να απολαύσουν κάθε βράδυ 2 Οσκαρικές ταινίες, αλλά και την φαντασμαγορική βραδιά της μεγάλης Απονομής, σε ζωντανή μετάδοση, μέσα από την μεγάλη οθόνη του Nova Stars!

Από την 1η Φεβρουαρίου και για όλο τον μήνα, δύο Οσκαρικές ταινίες στις 21.00 & 23.00, μας οδηγούν στη μεγάλη Απονομή που θα προβληθεί ζωντανά από το Kodak Theatre του Λος Άντζελες. Ανάμεσα τους οι πιο πρόσφατα βραβευμένες Οσκαρικές ταινίες: «Black Swan», «True Grit», «Winter's Bone», «127 Hours», «Blue Valentine», «Rabbit Hole», «Haevnen», «The King's Speech» και «The Social Network».

Επιπλέον για 15η συνεχή χρονιά, η Nova θα σας μεταφέρει αποκλειστικά την ατμόσφαιρα της συναρπαστικής τελετής απονομής. Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου η 84η Τελετή Απονομής των Oscar θα μεταδοθεί από τη Nova, σε κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας High Definition.

Η LIVE μετάδοση θα ξεκινήσει στη 01:00 π.μ., ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας, μέσα από την συχνότητα των Novacinema1 & Novacinema HD, σε σχολιασμό Πόλυς Λυκούργου & Γιώργου Κρασσακόπουλoυ και από το Nova Stars στην πρωτότυπη μετάδοση.

Αναλυτικά:
1:00 Aφίξεις των σταρ στο Κόκκινο Χαλί
2:00 Preshow με τα προγνωστικά της τελευταίας στιγμής
3:30 H 84η τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ.

Η απονομή θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στις 08:00, καθώς επίσης και στις 20:30 με ελληνικούς υποτίτλους (Novacinema1 & Novacinema HD).

Οι αφίξεις των σταρ του Χόλυγουντ στο κόκκινο χαλί, μαζί με τα παρασκήνια και τις αποκλειστικές δηλώσεις θα αποκαλυφθούν στο φακό του E! Entertainment. Την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου, στις 21:00, η εκπομπή «Fashion Police», θα δώσει «εκτενή» αναφορά, για τις ενδυματολογικές επιλογές των μεγάλων σταρ.

Ανάμεσα στις φετινές υποψηφιότητες κυριαρχούν: η ταινία «Hugo» του Μάρτιν Σκορσέζε με 11 υποψηφιότητες, ενώ ακολουθεί με 10 η «βωβή» γαλλική έκπληξη του Μισέλ Χαζαναβίσιους, «The Artist». Παράλληλα, το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας διεκδικούν οι ταινίες: «The Descendants», «Extremely Loud & Incredibly Close», «The Help», «Midnight In Paris», «Moneyball», «The Tree Of Life» και «War Horse».

Η πλειοψηφία των ταινιών που διεκδικούν το πολυπόθητο «χρυσό» αγαλματίδιο, θα προβληθούν αποκλειστικά κατά τους επόμενους μήνες, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, από τα κανάλια Νovacinema, που έχουν εξασφαλίσει αποκλειστικές συμφωνίες με τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά studios του Hollywood.